Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали ще ме намерят?

Featured Replies

Здравейте! :)  Преди около седмица се скарах с един от модераторите на един български форум (teenproblem - всички го знаят, но почти никой не иска да ходи там)... и в момента спамя, целейки да направя катастрофа на потребителите - да ги отчая! Ще успея, но иска упоритост и време. Въпросът ми е дали ако използвам това: https://hide.me/en/ , ще ме хванат? 

В сайта whatismyip.com пише такова IP, каквото е показано на програмата. Можеш да си избереш какъв IP адрес да имаш 

аз в момента съм със Сингапурски 

ама работата е там, че в cmd => ipconfig ми се показва истинския IP адрес 

и това ме кара да си мисля, че може да бъде заведено съдебно дело 

и само да допълня, че мога да използвам и TOR, ама пак е същия резултат... Използвам Windows 10, хора 

и ако имате по-добри съвети, моля дайте ги 

Знам, че тук не се обсъждат такива харески истории 

но аз не съ нито идиот, нито харек! Просто искам да има справедливост, и затова правя така 

Мерси! :) 

Ако искат, ще те намерят. А като те намерят, съдебното дело може да е най-малкия ти проблем.

преди 8 минути, - Mutant написа:

... и в момента спамя, целейки да направя катастрофа на потребителите - да ги отчая!

Това говори много....и не в твоя полза! 

• Автор

Брех... :( И какво могат да ми направят заради един форум?

Струва ми се че всеки е минал по този път.И аз съм натривал носовете на самозабравили се админчета.Всеки си плаща за това че в един период от живота си се е взел за много велик.След като им докажеш че са мижитурки,редно е да им простиш и да не караш потребителите да страдат заради чужда грешка.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

• Автор

_nib_, има хора, които го правят за лично удоволствие (тролове, или тролове на които им се плаща) - а други го правят, заради модератори и админи, които не знаят защо та такива е не си вършат здълженията и дават банове на поразия за щяло и нещяло...

Та, какво биха могли да ми направят заради един форум?

Непълнолетен съм.

току що, - Mutant написа:

_nib_, има хора, които го правят за лично удоволствие (тролове, или тролове на които им се плаща) - а други го правят, заради модератори и админи, които не знаят защо та такива е не си вършат здълженията и дават банове на поразия за щяло и нещяло...

Непълнолетен съм.

Нищо

Стигне ли се до дела, то ще те хванат! Има начин! Това ,че си непълнолетен, не означава ,че нищо няма да ти направят! Гледм, че си инат, та продължавай, а като му дойде времето ще си го получиш - няма да е късно. 

Има обаче "елегантни начини" да вбесиш някого ,като при това не даваш повод за "преследване" Избягвай лични обиди, псувни, клевети, заплахи! Не прекалявай с уронване престижа на сайта. Не използвай непозволени средства за софтуерни атаки! Всичко друго може!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Какви потребители, то само троловете останахте там. Хората мноого отдавна спряха да гледат сериозно на форума. Ако толкова ти е скучен живота, драскай си щом те радва, но не си мисли, че някой е дълбоко засегнат. 

Ако имаше поне малко зрялост в питащия, щеше да разбере, че това е абсолютно детска проява... Най-малкото, което можеше да направиш е да погледнеш другите гледни точки на скарването с лицето член на екипа, както и дали изобщо е имало необходимост да се стига до него...  А дори и вината да е негова, можеше да се консултирате за ситуацията, с някое друго лице на екипа... Ама детска му работа... Какво ли се разбира още?!

преди 1 час, - Mutant написа:

Брех... :( И какво могат да ми направят заради един форум?

Ми доста като цяло... Ама каквото е трябвало да ти го правят, са ти го направили вече като гледам...

преди 49 минути, - Mutant написа:

Непълнолетен съм.

Ми правилно си се квалифицирал на първото изречение. Не че някои знаят защо влизат в интернет изобщо... Нямаше нужда да пишеш, че си непълнолетен... Ти направо си и малолетен...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.