Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Maxthon(cloud browser)

Featured Replies

Здравейте,

Проблемът е следният: имам нова камера и микрофон, която искам да тествам в сайтове, които поддържат уеб чат(с помощта на adobe flash player). Забелязал съм, че Maxthon се държи най-стабилно - не крашва често, няма забавяне(т.е. всичко, което се визуализира на камерата е плавно) и т.н. Изпробвах много браузъри и не открих такъв като него. В началото си мислех, че е от версията на flash player-a, но НЕ е. Намерих версията, която се ползва от Maxthon за adoble flash и в интернет намерих същата, след това я сложих в Chrome - забавянето, крашването са постоянни. С най-новата версия под Chrome е трагично, Mozilla също. Доскоро ползвах Maxthon без проблеми, но ми се наложи да го преинсталирам. След преинсталацията влезнах във видео чат за да изпробвам новата си камера, но на екрана, където камерата предава изображението, не мога да избера коя камера да използвам, т.е. не се визуализира. Намерих подобна тема с проблем във форума на Maxthon, но никой нямаше решение: Ето го и него:

Maxthon проблем с камерата

Ще ви бъда благодарен ако споделите Вашите мнения.

Редактирано от joax (преглед на промените)

Е, върни си старата версия де!

Изпробвай някоя portable версия!

От доста години ползвам този браузър и принципно не ми е създавал проблеми!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор

В официалния сайт на Maxthon няма такава възможност. Има други сайтове, които излизат като напиша Maxthon old versions, но не знам дали не са бъкани с вируси :)

Редактирано от joax (преглед на промените)

преди 6 минути, joax написа:

В официалния сайт на Maxthon няма такава възможност. Има други сайтове, които излизат като напиша Maxthon old versions, но не знам дали не са бъкани с вируси :)

Е, хем боли, хем сърби! Поемаш риска, и след като изтеглиш проверяваш с антивирусната изтегленото преди да инсталираш  или пускаш в някой онлайн скенер за проверка! Има риск, но минимален!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Новия Maxthon нещо не ми допадна и си карам с 4.4.8.2000, но и нямам инсталационните файлове щото е от ъпдейт от по-стара версия  4.4.8.1000 която като я гледам тука си е същата като размер 41'283'928 байта

Редактирано от ined (преглед на промените)

4.4.8.1000 взе да ми върти дребни номерца и за това качих 4.9.2.1000 portable, от която съм доста доволен! Защо prtable - има си предимства

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.