Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Натоварване на компютър

Featured Replies

Здравейте.

10 минутки след включване на компютъра без да отварям никакви програми процесорът и рамта почват да се натоварват  изкючително мн и каквото и да правя не падат под 90%. Ее знам че компа е малко старичък но това нормално ли е ?  Не мога да отворя дори браузъра :( ползвах го само и единствено за текстообработка и четене на някой неща в интернет.

Преинсталиран е вчера и не ме питайте с какъв зор инсталирах необходимите програми.

IMG_20160716_104933_388.jpg

Покажи раздел процеси и кликни в колоната CPU, така че да се подредят по степен на ползване на процесора в низходящ ред. И качи снимката

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Спри Windows Update рестартирай и виж как ще се държи или виж кой процес товари.

Може и от управление на виртуалната памет да е, може и от superfetch  да е. Така на око не да правят нещата не е добра практика. :)

• Автор
преди 37 минути, ExaFlop написа:

Покажи раздел процеси и кликни в колоната CPU, така че да се подредят по степен на ползване на процесора в низходящ ред. И качи снимката

Ето.

IMG_20160716_114621_678.jpg

Тук не се вижда натоварване. Натисни бутона Show processes from all users

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Тук не се вижда натоварване. Натисни бутона Show processes from all users

Untitled.png

За мен това е инсталиране на драйвъри от Windows Update.
Кликни Start, Run, напиши Services.msc, натисни Enter. Намери  “Windows Management Instrumentation” кликни с десен бутон по нея и избери Restart.
Отвори контролния панел избери Devices and Printers, кликни по иконата на компютъра и избери Device Installation Settings. Сложи отметка на No и потвърди с ОК.

Изтегли си драйвърите от сайта на производителя на дъното и инсталирай. 

Драйвърите в системата актуални ли са?Описания проблем е причинен от комбинацията стари драйвъри и приложения с административни привилегии което води до анормално  използване на паметта:shock11:Не прекалявайте с административните привилегии,актуализирайте драйвърите,пуснете проверка на файловата система на диска:min05:Екшън центърът на Уиндоус има активна отметка за мониторинг на Уиндоус ъпдейт - желателно е да спрете мониторинга защото това при стари коммпютри понякога води до изчерпване на паметта и голяма част от ресурсите на процесора

Редактирано от Gregory House (преглед на промените)

А с думи?

Нещо като:
Мам*, нищо не стана.
или
Благодаря! Нещата се оправиха...

• Автор
преди 17 минути, ExaFlop написа:

А с думи?

Нещо като:
Мам*, нищо не стана.
или
Благодаря! Нещата се оправиха...

Направих всичко което ми каза после дадох един рестарт и нещата се оправиха. Защо да казвам че нищо не е станало? 

Не те разбрах точно какво искаш дакажеш.

преди 59 минути, ExHard написа:

Готово укротихме звяра. :D:D

Благодаря на всички 

Ами, защото предишният ти пост беше само една картинка. Не, че не се вижда от нея, че няма натоварване. Въпреки, че картинките не носят конкретна информация.
Но две думи за помощта щяха да са нещо. А то така, като отговор на сърдито човече...
Точно като никакво уважение към разписваното от нас! Да не смяташ, че някой с нещо ти е задължен? В голяма заблуда си, ако е така!

Дай уважение и към тия дето се мъчат да четат тука, пък не пишат бре. :min07:

• Автор
преди 3 часа, ExaFlop написа:

Ами, защото предишният ти пост беше само една картинка. Не, че не се вижда от нея, че няма натоварване. Въпреки, че картинките не носят конкретна информация.
Но две думи за помощта щяха да са нещо. А то така, като отговор на сърдито човече...
Точно като никакво уважение към разписваното от нас! Да не смяташ, че някой с нещо ти е задължен? В голяма заблуда си, ако е така!

За този пост който говориш ти ме накара да натисна бутона Show processes from all users нали така? Аз направих това и ти предоставих информацията за да можеш да видиш желаното от теб.

"Точно като никакво уважение към разписваното от нас! Да не смяташ, че някой с нещо ти е задължен? В голяма заблуда си, ако е така! "

Няма такова нещо не проявявам неуважение към никой ако съм го направил пп някъкав начим моля да ме извмеите. И не не смятам че някой ми е задължен напротив аз съм задължен на хората в този форум вие не сте ми помагали веднъж а мн пъти когато съм бил в трудни ситуации БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ. Просто аз не виждам друг начин (освен да напиша "БЛАГОДАРЯ" ) по който да ви благодаря ако има кажете ми го задължен съм ви!!! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.