Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си велосипед за есента

Featured Replies

Здравейте, от Стара Загора съм, търся си велосипед за есента, понеже ще ми се наложи да ползвам някакво превозно средство, за което не се изисква шофьорска книжка :), така че това е единствения ми вариант. Ще се ползва единствено за отиване до работа и обратно. Бих отделил някаква сума да заема на някой велосипеда, но и ако собственика му не го ползва и не се нуждае от него в момента, няма да откажа и ако ми се предлага на заем и без пари :D. Като в случай че му потрябва когато и да е, веднага му го връщам. Много ще ме улесни някой ако предлага колело на заем или пък да ми го даде да го ползвам без да иска нещо в замяна, защото от къщи до работата разстоянието е 12км, и за 40-50 мин с колело е лесна работа.

Поздрави!

Е ходиш на работа, пък пари за едно кулильо нямаш - ми смени работата бре човек.

• Автор
преди 45 минути, sound написа:

Е ходиш на работа, пък пари за едно кулильо нямаш - ми смени работата бре човек.

Работата ще ми е толкова далече през есента само, защото ще живея на друго място през това време, поради причината че на къщата и предстои неотложен ремонт. Затова не виждам смисъл да си купувам колело за 3 месеца, не мислиш ли?

Предполагах че ще има такъв коментар, но въпреки това не споменах този факт.

• Автор
на 18.08.2016 г. в 16:46, ostavime написа:

Aко идваш до СФ ще ти дам моето колело, което не ползвам в момента. А дали ще ми го върнеш, един Бог знае. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004470788555

Ето фейсбук профила ми, ако искаш може там да поддържаме връзка. За връщането не се тревожи, съвестен човек съм, доста ми е зор в момента заради това че не разполагам с колело, затова ако искаш и ти се занимава, може да го пуснем по еконт някак си, да го получа и да си платя доставката. И като трябва да го връщам също ще платя разноските.

• Автор
на 18.08.2016 г. в 16:46, ostavime написа:

Aко идваш до СФ ще ти дам моето колело, което не ползвам в момента. А дали ще ми го върнеш, един Бог знае. 

Да разбирам, че предложението ми за по еконт не те устройва? :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.