Премини към съдържанието
krusto

От къде да изтегля graphics.h за Visual Studio 2012

    Препоръчан отговор


    Здравейте,искам да попитам дали  може някой да ми даде линк да изтегля graphics.h и libbgi.lib за visual studio 2012, понеже ми трябват графики за една програма, ама не мога да намеря файловете за Visual Studio 2012, а тези които са за MinGW не работят за Visual Studio.

    Редактирано от krusto (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    преди 18 минути, krusto написа:

     

    Здравейте,искам да попитам дали  може някой да ми даде линк да изтегля graphics.h и libbgi.lib за visual studio 2012, понеже ми трябват графики за една програма, ама не мога да намеря файловете за Visual Studio 2012, а тези които са за MinGW не работят за Visual Studio.

    Тези файлове не са стандартни, вече са доста стари и не се поддържат от много среди, вкл. Visual Studio.

    Желателно е да ползвате някоя по-нова библиотека за графика.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от maidosta
        Моля някой да ми помогне! Трябва ми курсова задача по пик до утре (19.12.2016). Мерси предварително
        KZad07.doc
      • от Remusx
        Здравейте,
        Работя с Visual Stuido 2015 и на Windows Forms Application формат трябва да реша следната задача  "Даден е списък от N числа (ListBox.Zip). Да се намери средната стойност на числата по-големи от средната стойност на всички числа в списъка."
         
        линка е горе^ за горе посочения ListBox файл.
        Благодаря предварително!
      • от Maria11
        Здравейте имам следната задача: 
        Да се състави програма, която да съдържа следните функции: 
           - Съставяне на два динамично представени стека с целочислени данни, съдържащи се във външен файл. 
           - Сортиране на елементите в стековете по метода прост избор/селекция (забранява се използването на масив!)
           - формиране на структура списък, съдържаща елементите на двата стека и намиране на най малкия елемент
           - Запис на изходните резултати във външен файл
        Главна функция main() - меню за избор на функции и проверка за състоянието на данните.
         
        Това е моя програма която работи(сама съм я писала!), но не е написана по начина по който изискват условията на задачата ми. За край на програмата се натиска символ различен от цифра.
        В коментар съм написала структурата списък. За намирането на най малък елемен - става чрез сортиране/селекция??? Как става това??? Как да вкарам структурата в меню?
        Как се съставят динамичните стекове т.е как се съдържат във файл? :/
        Примерно сортиране чрез селекция (без масив!)?
        Съставяне на меню? 
        Моля ви помощ! 
        #include <iostream> using namespace std; //инициализиране на функции struct elem { int key; elem *next; }*start,*pst, *qst; //прототипи на функцията elem *push(elem *st, int n); elem *pop(elem *st, int &n); void init(elem *st); int empty(elem *st); elem *push(elem *st, int n)//добавяне на елемент { elem *p; p=new elem; p->key=n; p->next=st; st=p; return p; } elem *pop(elem *st, int &n)//извличане на елемент { elem *p; n=st->key; p=st; st=st->next; delete p; return st; } void init(elem *st)//инициализация на стек { st=NULL; } int empty(elem *st) { if (st==NULL) return 1; else return 0; } /* void list() { elem *p=start; if (start) { cout<<"Elementite v spisuka sa "; while(p) { cout<<p->key<<"\t"; p=p->next; } } } */ void main() { init(start); int num; cout<<"Vuvedete stoinost: \n"; while (cin>>num) start=push(start, num); init(pst); init(qst); while(!empty(start)) { start=pop(start, num); if(num>0) qst=push(qst, num); else pst=push(pst, num); } cout<<"\n Novite stekove sa: "; cout<<"\n Otricatelni stoinosti: "; while (!empty(qst)) { qst=pop(qst,num); cout<<num<<' '; } cout<<"\n Polojitelni stoinosti: "; while (!empty(pst)) { pst=pop(pst,num); cout<<num<<' '; } cout<<"\n"; system("pause"); }  
      • от kurtov
        Здравейте, имам проблема от заглавието.
        Не мога да подкарам инсталацията на Visual Studio 2015 Community. Това е безплатната версия на Visual Studio. Тегля .exe файла от официалния сайт и просто нищо не става след, като стартирам. Пробвам да го пуснаи като администратор и пак не става.
        А iso-то пък изобщо не тръгва да се сваля. Пробвах от три различни операционни системи Windows 7 sp1, Windows 8.1, Windows 10 и не става и не става.
        Изтеглих версия 11 на експлоръра и не става. Лаптопа ми е 2ГБ РАМ и 2ГХц.
        На същата машина преди време инсталирах VS, сега защо не става, не знам.
        Гледам и по торент сайтовете я има, но всеки знае, че най-добре е да се изтегли от официалния сайт, защото със ИДе-то вървят  много други неща, като SDK, самият .NET Framework и други.
        Ще се радвам някой да помогне.
      • от Стилиян Велинов
        Здравейте,
         
        Студент последна година съм и заданието за дипломната ми работа е "Софтуер за фитнес клуб". Правя го на C#, използвайки Windows Forms и Visual Studio 2012. Започнах да правя нещо и стигнах до създаването на релациите в базата данни и връзките между тях. Първо трябва да си направя качествено БД за да продължа нататък. Използвам вградената в студиото СУБД. А сега същинската част:
         
        До момента съм замислил със сигурност да ги има следните таблици: Клиенти, Служители, Абонаменти, Продукти, Доставки, Доставчици, Заплати, Работни графици, Оборудване. Мисля, че ми трябват още 2 таблици - една за приходи и разходи, която за момента съм я кръстил Баланс, и една за провеждане на тренировки между конкретни инструктор и клиент.
         
        Идва ред на атрибутите на релациите:
        за Клиенти - Id, FirstName, LastName, SubFrom, SubTo, SubType, AddedAt, NumberRenewings, Email и PhoneNumber. На български те са съответно - идентификационен номер, име, фамилия, абонамент от(дата), абонамент до(дата), тип абонамент, добавен на(регистрация на клиенти в БД - дата), брой подновявания(на абонамента), ел. поща и телефон. Може би е добро и един атрубут инструктор - дали ползва или не (true/false). за Служители - Id, FirstName, LastName, FirstWorkDayDate, MonthSalary. На български съответно - първите 3 са ясни, дата на постъпване и месечна заплата. Идеята тези две таблици да са отделени една от друга е: първо, че във всяка от тях има специфична информация, която не е нужна в другата таблица - т.е. ще има доста полета с NULL стойност; второ, че така ще си улесня заявките. В самото приложение, оттам и в базата данни, мисля да има 3 роли за служител - шеф, който има достъп до всичко, инструктор, който може да си провери графика, с кои клиенти работи и т.н., и касиер, който да регистрира нови клиенти, подновява абонаменти и т.н. за Продукти - Id, Name, Amount, Barcode, Group, LastDeliveryDate, FutureDeliveryDate. От английски се подразбира, но все пак - идентификационен номер, име на продукт, количество, баркод, група (аминокиселини, протеини и пр.), дата на последна доставка и дата на бъдеща доставка. за Абонаменти - Id, Name, Price, Duration(months). Съответно - идентификационен номер, име, цена, продължителност(в месеци). за Доставки - Id, Provier, Date, Price, Amount. Идентификационен номер, доставчик, дата, цена, количество. Идеята е в тази таблица да присъстват всички доставки - т.е., очаква се да  има много редове за 1 продукт, но идеята все пак е пълен отчет. Може би тук е мястото, където да имам атрибути - доставна цена и продажна цена. Останалите таблици не съм ги разписал толкова подробно, но идеята като цяло е:
        В Доставчици да пазя ид на доставчик, име на фирмата доставчик, адрес, телефон за връзка, e-mail и подобни. В Работни графици да пазя ид, ид на служител, смяна, работно време, дата и т.н. За всеки ден тук ще се пази кой кога е на работа В Баланс - да има ежедневен отчет за приходи и разходи - ид, дата, вид на операция (приход или разход), не се сещам за други полета, но със сигурност трябват. В Оборудване - ид, име (например дъмбел 5 кг.), брой, дата на доставка, брой ремонти, срок на годност, дата на бъдеща смяна, цена при закупуване. Нещо подобно. В Заплати - за всеки месец ще съхраняваме информация кой служител каква заплата е взел - ид, ид на служител, месец и година, пари, още нещо? Пълен отчет. Във все още безименната таблица, в която да се опише тренировката между клиент и инструктор - ид-та и на двамата, дата на провеждане, начален час, краен час, цена (може би). Тук помагайте. Първични ключове във всички таблици е полето Id.
        Като цяло май това са таблиците за момента. И ако кажем че за тях имам идея, то за връзките между тях ще имам нужда от помощ. 
        Със сигурност трябва да има връзка между Служители и Заплати. Id на служител в таблицата за Заплати, тоест Id на служител ни е вторичен ключ в Заплати. Трябва да има връзка и между Клиенти и Служители - да можем да проверим за всеки клиент дали ползва инструктор, и ако да - кой? И обратно - инструктор да може да види кои са му клиенти. Т.е., излиза че и в двете таблици, трябва да има вторичен ключ от другата таблица. Отделно в таблицата за тренировка, трябва да ги има отново Id-тата на клиент и инструктор - може би реално тази таблица е връзката между Служители и Клиенти. Осъзнавам, че се получава излишък на информация, но целта ми е: първо, да мога лесно/директно да проверя на даден клиент кой му е инструктор например, и второ - ако правя заявка да е по-лесна. В Доставки трябва да има Id на продукт от таблица Продукти, т.е. е вторичен ключ. Доставчици и Доставки също трябва да имат връзка помежду си. Id на доставчик в Доставки.
         
        Ще се радвам някой да прочете разсъжденията ми и да сподели съвет - как да променя релациите, атрубутите или връзките между тях. Ще бъде бонус ако се отзове и някой с опит в програмирането на C# и по-специално вградената СУБД в Visual Studio.
         
        Предварително благодаря! Поздрави!
    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.