Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Развален рутер, нямам интернет!

Featured Replies

Здравейте! Рутера ми е TP-LINK, и го имам от доста време и хоствам Minecraft сървър. Днес обаче когато включих телефона си, видях че нямам Wi-Fi. Реших, че проблема е от телефона и го рестартирах, както и рутера. Не се оправи, зарязах го. Включвам компютъра. Имам си интернет (плащам си интернета, но рутера е свързан и към компютъра). Реших да си отворя сървъра и както винаги, проверям IPV4 адреса си да го сменя. Но забелязах, че Default Gateway-а вече е 192.168.0.1, а вчера и преди това беше 192.168.1.1, и разбрира се, IPV4 означава, че е променен също. Влизам в рутера си въпреки товаи когато отидох на Forwarding, забелязах, че всичко ми е изтрито! После пак отидох да се занимавам с телефона и забелязах, че мрежата ми (рутера) е извън обхват! Как да поправя това или просто някой ми е хакнал рутера? 

Или си върнал Заводски настройки или /по вероятно/ да са ти "хакнали" рутера

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Автор
преди 1 минута, Предадор написа:

Или си върнал Заводски настройки или /по вероятно/ да са ти "хакнали" рутера

Добре, нека да кажем, че е върнат в заводски настройки. Не съм променял кой знае какво, само съм добавял Forward-ове. Тогава как да направя така, че да мога отново да се свързвам от телефона си чрез Wi-Fi?

Редактирано от ItsPlamenBG (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Предадор написа:

прати ми screenshot на настройките на wireless

Ъмм... има го това име на телефона. Преди бях с друго... това значи ли, че съм просто преименуван след връщането в заводските настройки?

8888310V.png

Форумът не е само за решаван на конкретен проблем, но и да остане решението за следващи попаднали в подобна ситуация. Така, че комуникацията на "Лични" не е добра практика.
ItsPlamenBG, покажи снимка на Wireless settings  на рутъра. Връзката по LAN възстанови ли се?

• Автор
преди 1 минута, ExaFlop написа:

Форумът не е само за решаван на конкретен проблем, но и да остане решението за следващи попаднали в подобна ситуация. Така, че комуникацията на "Лични" не е добра практика.
ItsPlamenBG, покажи снимка на Wireless settings  на рутъра. Връзката по LAN възстанови ли се?

Просто името ми е било преименувано, сега как да сложа отново паролата си и да ли ще е добра идея да се преименувам отново?

Кое име? На безжичната мрежа? И да, задай си отново стария ключ за мрежата.

• Автор

Името за мястото, откъдето влизам в Wi-Fi (не разбирам много от тези неща). Добре, а нали паролата се въвежда в Wireless Settings?

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Кое име? На безжичната мрежа? И да, задай си отново стария ключ за мрежата.

Името за мястото, откъдето влизам в Wi-Fi (не разбирам много от тези неща). Добре, а нали паролата се въвежда в Wireless Security?

И на двата въпроса - Да. Задай си старите (от преди reset)

• Автор
преди 9 минути, Предадор написа:

и не натискаи бутоните отзад на рутера

Името се промени, в настройките ми излезе страница, където да го ребуутна, ребуутнах го, но паролата още не ми се е променила.

Добавено: Няма значение, видях къде съм пропуснал! Благодаря на всички за помощта!:emoji_smiley-04:

Ето ти снимка на моя рутер от настройките влизаш в WIreless < Wireless Security / И от там следваш стъпките по снимката / Влизаш в Wireless Security избираш ниво на защита Wpa2 < и най - отдолу си избираш парола след това даваш Save и изчакай рутера да се рестартира .

Заснемане.PNG

• Автор
току-що, adersa написа:

Ето ти снимка на моя рутер от настройките влизаш в WIreless < Wireless Security / И от там следваш стъпките по снимката / Влизаш в Wireless Security избираш ниво на защита Wpa2 < и най - отдолу си избираш парола след това даваш Save и изчакай рутера да се рестартира .

Заснемане.PNG

Вече си оправих проблема, но ще имам тази снимка впредвид, ако се случи отново! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.