Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с клипове от Спортал

Featured Replies

Имам следния проблем: клиповете с репортажите от мачовете в спортал.бг не ми трагват и ги виждам само като картинка.

Ето и линк за пример на репортажа на мача на Арсенал, темата има и клип най-отдолу който на мен ми излиза като картинка и не знам от какво може да е предполагам че ми липсва някой драйвар. С виндолс 10 съм   и моят интернет браузър е Интернет ехплорер

http://www.sportal.bg/news.php?news=621346

Редактирано от Georgi Zhekov (преглед на промените)

А с кой браузър не тръгват? И си пропуснал линка.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Пробвай в Compatibility Mode (отвори страницата, после кликни Tools->Compatibility View settings->бутон Add->OK), но и при мен не тръгна. Докато в Google Chrome тръгва.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

Пробвай в Compatibility Mode (отвори страницата, после кликни Tools->Compatibility View settings->бутон Add->OK), но и при мен не тръгна. Докато в Google Chrome тръгва.

В начало на зареждането имаш запитване дали да се изпълни добавката на Apple Inc. Съгласих се. За конкретната страничка не се получи. Затова пък на всички останали страници от посочения сайт работят плеърите без никакъв проблем под Internet Explorer! Потребителя неправилно е описал проблема.

С кой Windows си? При мен не пита  (W10) - стои си черно каре на мястото на клипа. Ама не съм го ровил да търся източика на проблема.

с ресет става,но не тръгва веднага клипът,а трябва с десен бутон на мишката->play.

(Уин 10,ИЕ 11)

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.