Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетен лаптоп за домашно ползване

Featured Replies

Трябва ми лаптоп за родителите ми. Ще го ползват за сърфиране в интернет, гледане на клипове, филми, снимки и слушане на музика. Не съм мислил за конкрентна сума като предполагам, че един по напретенциозен лаптоп ще им върши работа, а и няма да е прекалено скъп за гореизброените цели на ползване.

преди 24 минути, Millennium Falcon написа:

Трябва ми лаптоп за родителите ми. Ще го ползват за сърфиране в интернет, гледане на клипове, филми, снимки и слушане на музика. Не съм мислил за конкрентна сума като предполагам, че един по напретенциозен лаптоп ще им върши работа, а и няма да е прекалено скъп за гореизброените цели на ползване.

Лаптоп Asus X540SA-XX004D, Мисля че ще свърши перфектна работа. 

- Ето и линк: http://www.emag.bg/laptop-asus-s-procesor-intelr-celeronr-n3050-1-60ghz-braswell-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-free-dos-black-x540sa-xx004d/pd/D06VK3BBM/

Ако по-горния, ти се струва слаб.. Виж този: http://news.pcstore.bg/класации/top3-laptopi-do-500-leva/

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

Първото предложение го изключи като вариант.Тези селерони са неспособни и за гледане на клипове.Второто предложение е добро, като изключим търговските вериги започващи с Техно...

преди 9 минути, Millennium Falcon написа:

Сега видях и това HP. Мисля, че ще свърши работа.

Този е Free DOS, трябва да плащаш за Win10 Home= 249лв. Но не мисля че с този процесор, са добра комбинация... даже никак.  Прегледай 2-рото ми предложения (под Asus-а) и помисли.

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

преди 3 минути, Millennium Falcon написа:

Сега видях и това HP. Мисля, че ще свърши работа.

Това че се продават лаптопи на тези цени не означава че стават за това което търсиш избора си е твой

• Автор
преди 6 минути, NBS 9322 написа:

Този е Free DOS, трябва да плащаш за Win10 Home= 249лв. Но не мисля че с този процесор, са добра комбинация... 

Аз ще си сложа ОС на лаптопа, няма нужда да го купувам с ОС.

преди 12 минути, Me4oPyx написа:

Първото предложение го изключи като вариант.Тези селерони са неспособни и за гледане на клипове.Второто предложение е добро, като изключим търговските вериги започващи с Техно...

За това HP и това Lenovo какво ще кажете ?

Редактирано от Millennium Falcon (преглед на промените)

HP се славят като доста ненадеждни в ниският клас, бих заложил за Леново-то.Това вече е добро предложение за споменатите цели. :)

преди 4 минути, Millennium Falcon написа:

Аз ще си сложа ОС на лаптопа, няма нужда да го купувам с ОС.

За това HP и това Lenovo какво ще кажетет ?

Lenovo-то е доста добър вариант. Избирай него, и толкова..

• Автор
преди 2 минути, Me4oPyx написа:

HP се славят като доста ненадеждни в ниският клас, бих заложил за Леново-то.Това вече е добро предложение за споменатите цели. :)

Може би, ще се спра на него ако не излезе нещо по-добро.

Ето ти го на по-добра цена но със 4гб рам :)  http://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabook/laptopi/laptop-lenovo-ideapad-100-80qq003fbm.html

Редактирано от Me4oPyx (преглед на промените)

преди 3 минути, Me4oPyx написа:

Ще трябва да си инсталне OS.

преди 31 минути, NBS 9322 написа:

Ще трябва да си инсталне OS.

Спри се със спама. Прочете ли какво написа автора ?

преди 1 минута, niki292002 написа:

Спри се със спама. Прочете ли какво написа автора ?

не е никакъв спам!   - Да прочел съм какво е написал.......

Иначе Lenovo-то е доста добро за домашни нужди. Баща ми има почти същото, обаче G50-70 от около 2 години. Гледа си филми на него, рови си в интернет, играе си леки игрички... (Super Mario, Donkey Kong, Sonic, припомня му тийнейджърските години :))

• Автор
преди 2 часа, niki292002 написа:

Иначе Lenovo-то е доста добро за домашни нужди. Баща ми има почти същото, обаче G50-70 от около 2 години. Гледа си филми на него, рови си в интернет, играе си леки игрички... (Super Mario, Donkey Kong, Sonic, припомня му тийнейджърските години :))

Супер!! Вероятно точно Леновото ще взема.

Само да попитам държиш ли да е чисто нов? Има съседна тема за лаптоп до 600 пари и там са пуснати няколко предложения.

Здравейте! Включвам се в тази тема понеже ми се налага да купувам лаптоп г/д за тези пари.Но също трябва да купя и някакво мфу(за ученичка ми трябва).Истината че не съм в час с технологиите.Сега гледам реклама върви от технополис за Acer + мфу за 799лв.Обаче не мога да поставя линк,за което се извинявам.Та молбата ми е който може да го погледне и да пише своето мнение.Благодаря

преди 36 минути, snage771 написа:

Здравейте! Включвам се в тази тема понеже ми се налага да купувам лаптоп г/д за тези пари.Но също трябва да купя и някакво мфу(за ученичка ми трябва).Истината че не съм в час с технологиите.Сега гледам реклама върви от технополис за Acer + мфу за 799лв.Обаче не мога да поставя линк,за което се извинявам.Та молбата ми е който може да го погледне и да пише своето мнение.Благодаря

Пусни си собствена тема тук няма да я видят достатъчно хора

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.