Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTC one A9 или Samsung Galaxy A5(2016)

Featured Replies

Здравейте предстои ми преподписване на договора ми с Мтел и мисля да си сменя апарата.Кой от посочените два модела на Самсунг и НТС да избера.Като цяло НТС-то малко повече ми харесва,но ме притеснява по-малката батерия при него.Приемам и други предложения в същия ценови клас.

Разбрах, че ще преподписвате с Мтел, но всеки план носи различна стойност на апаратите за плащане кеш и затова ще помоля да ориентирате ценово като пари в каква граница търсите апарат.

Иначе за HTC One A9 чувам от 2-3 души добри думи и противно на малката по параметри батерия, нормално се изкарвал деня с нея.

HTC One A9 - 2,150mAh
HTC One M9 - 2,840mAh
HTC One M8 - 2,600mAh
HTC One M7 - 2,300mAh

Ползвам HTC One M8 и съм доволен. Нямам оплакване с батерията, но ти може да имаш.
Камерата ти е скопена. Нямаш възможност за снимане бавен каданс.

Тук за сравнения

Между другото - бягай много, ама мнооооого далече от Самсунг!

преди 2 часа, Mlechko написа:

HTC One A9 - 2,150mAh
HTC One M9 - 2,840mAh
HTC One M8 - 2,600mAh
HTC One M7 - 2,300mAh

Ползвам HTC One M8 и съм доволен. Нямам оплакване с батерията, но ти може да имаш.
Камерата ти е скопена. Нямаш възможност за снимане бавен каданс.

Тук за сравнения

Между другото - бягай много, ама мнооооого далече от Самсунг!

Потвърждавам за самсунг.. Хората са казали хубаво едно нещо за смартфоните на тази марка, а именно - или даваш 1000+ лв. за техен телефон или се насочваш към друга марка, толкоз! Въпреки че последно време флагманите им с 2-3 изключения не се представят толкова добре също ( лаг и слаба батерия при с6, експлозии с ноут 7 и т.н.). Аз лично имах проблеми и с SGS 2 и колкото и да харесвам марката, повече техен телефон никога! А относно А9...чувал съм много позитивни мнения за конкретния модел, дизайнът му ми харесва, като цяло ако няма да играеш тежки игри и нямаш претенции за много добро качество на камерата, вземай хтц-то. Имам познат с М7, който си го купи още като излезе на пазара и до ден днешен работи като нов - бърз, без засечки/лаг и т.н. За самсунг обаче не мога да кажа същото...още 3 месеца след като си взех SGS 2-ката почна да забива, лагва и още куп проблеми, като се има предвид, че това е флагман, докато А5 е среден клас сам си прави изводите...от 2-та модела ти препоръчвам да вземеш хтц-то. Поздрави!

Редактирано от metallica_333 (преглед на промените)

• Автор
преди 15 часа, algor написа:

Разбрах, че ще преподписвате с Мтел, но всеки план носи различна стойност на апаратите за плащане кеш и затова ще помоля да ориентирате ценово като пари в каква граница търсите апарат.

Иначе за HTC One A9 чувам от 2-3 души добри думи и противно на малката по параметри батерия, нормално се изкарвал деня с нея.

Планът към който съм се насочил е безкрай L(20лв на месец) с него моделът на НТС излиза 629 лв а самсунга  600лв чудя се евентуално и за S6  макар че вече трудно се намира в офисите на м-тел.Друг модел който ми харесва е Sony Xperia XA той е с малко по слаб хардуеър и съответно доста по-евтин, но пък и аз ще го използвам само за сърфиране вайбър и ФБ игри не играя,при него обаче също има лоши отзиви за батерията.Моля дайте и други предложения до към 700лв с посочения тарифен план :)

преди 23 минути, bulsseye написа:

Планът към който съм се насочил е безкрай L(20лв на месец) с него моделът на НТС излиза 629 лв а самсунга  600лв чудя се евентуално и за S6  макар че вече трудно се намира в офисите на м-тел.Друг модел който ми харесва е Sony Xperia XA той е с малко по слаб хардуеър и съответно доста по-евтин, но пък и аз ще го използвам само за сърфиране вайбър и ФБ игри не играя,при него обаче също има лоши отзиви за батерията.Моля дайте и други предложения до към 700лв с посочения тарифен план :)

Ако държите на апарат от Мтел, с този план и за 679.99лв. в брой взимате LG G4 и сте в джаза за следващите две години без проблем.

Ако не държите на апарат от Мтел, имате други варианти, но няма да ви предлагам, преди да кажете има ли смисъл.

• Автор

Попринцип държа да е от М-тел,тъй като ще преподписвам с тях и мога да ползвам отстъпка.Колкото до LG G4 не съм се замислял,но като цяло не ми харесва това че е с много големи размери иначе знам че е много добър вариант и се вмества и в бюджета ми.Попринцип на мен даже и 5 инчовите са ми големи ,но ще се прежаля някак,все пак това е най масовия размер на екрана в момента,за G4 ще го погледна все пак на живо как е и ще реша ;)

ЛГ Г4 e 5.5 инча, докато SGS 6 е 5.1 (давам пример само) и погледни колко малко по-голям е ЛГ-то. Просто перфектно съотношение м/у тяло и дисплей... http://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S6,LG-G4/phones/8997,9104

Иначе за тия пари Лг-то е просто без конкуренция. Като се замисля с изключение на малко по-слабата батерия не виждам по какво друго отстъпва толкова много на тазгодишните флагмани ;), а цената е колкото на тазгодишни телефони от среден клас. Освен това този кожен гръб прави телефона изключително премиум или там както го наричат. Ако решиш да вземеш самсунга ти гарантирам, че след по-малко от година ще разбереш каква глупост си направил, иначе А9 не е лош избор, просто не е на нивото на Г4.

Редактирано от metallica_333 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.