Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с таблет Lenovo

Featured Replies

Здравейте, имам един проблем с таблета. Изглежда е претоварен или и аз не знам и не може да включи. Стига до началното лого и край, или най-много до паролата, но не ми позволява да е напиша - просто забива.  Имам снимки правени с таблета и се опитвам да ги спася. Влезнах си в профила на "моят диск", но изглежда не съм си направила резервно копие (защо ли ми е?). Има ли някакъв начин през USB или както и да е да прехвърля снимките, преди да върна началните настройки? Пак да кажа предполагам, че е претоварен таблета. За втори път ми прави този номер и двата слуая след свалянето на филм (нямам SD карта). 

преди 1 час, lanjelka написа:

Здравейте, имам един проблем с таблета. Изглежда е претоварен или и аз не знам и не може да включи. Стига до началното лого и край, или най-много до паролата, но не ми позволява да е напиша - просто забива.  Имам снимки правени с таблета и се опитвам да ги спася. Влезнах си в профила на "моят диск", но изглежда не съм си направила резервно копие (защо ли ми е?). Има ли някакъв начин през USB или както и да е да прехвърля снимките, преди да върна началните настройки? Пак да кажа предполагам, че е претоварен таблета. За втори път ми прави този номер и двата слуая след свалянето на филм (нямам SD карта). 

Вкл. го и свържи към компютър с USB. От компютъра, намери снимките от таблета и ги копирай. Иначе, за да го оправиш направи му Factory Reset. Или го занеси на сервиз, те да го оправят.

П.С - Щом проблема, ти става след теглене на филми....  не ги тегли от таблета, а от компа, и след това ги копирай на таблета.  

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

А зареден ли е ?

• Автор

За зареден е зареден. Проблема е, че през USB не става докато не включи таблета, а той не иска да включи. Начално лого и край - рестарт евентуално до парола и забие.Иначе ми е ясно, че трябва да се копират, но как без да е включен да го свържа към компа?

Може ли модел ?

• Автор

Lenovo Yoga Tablet 8 е модела

точно пак пробвам, стигна до пина и каквото и да натисна не реагира :(

Може ли и цифричките ? Има начин да се извадят снимките - къстъм рекавъри и adb pull. (тази команда издърпва всичката информация от таблета)

преди 17 минути, lanjelka написа:

Lenovo Yoga Tablet 8 е модела

точно пак пробвам, стигна до пина и каквото и да натисна не реагира

Ясно... Значи е за сервиз. 

• Автор
преди 16 минути, niki292002 написа:

Може ли и цифричките ? Има начин да се извадят снимките - къстъм рекавъри и adb pull. (тази команда издърпва всичката информация от таблета)

можеш ли да ми кажеш как точно става? ако правилно те разбрах цифрите са b6000. 

преди 12 минути, NBS 9322 написа:

Ясно... Значи е за сервиз. 

чак за сервиз не е, за втори път ми се случва. предния път върнах директно фабричните настройки, но имах резервно коппие, сега просто съм забравила да си направя и се опитвам да си извадя снимките преди да правя каквото и да било.

За тази цел се прави някои облак и всички ценни неща се записват там.

• Автор
преди 18 часа, Person написа:

За тази цел се прави някои облак и всички ценни неща се записват там.

Ами бях забравила. :(

преди 5 часа, lanjelka написа:

Ами бях забравила. :(

За следващия път няма да забравиш, сега може само да пиеш чаша със студена вода и да помниш, че всяко ценно нещо да го записваш някъде, или в някоя miniSD карта или в някои облак, има толкова облаци. Аз обаче ползвам облак на mail.ru и никой друг не ми трябва, там имам 1 TB място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.