Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С колко fps ще върви cs go на тази конфигурация

Featured Replies

Здравейте!

Intel Core 2 Duo E8500 (3.16Ghz & 6MB Cache)
8GB DDR3 и с вградено видео (батал с батал..) ;д

та ако се сложи тази видеокарта http://nikem-bg.net/computer-components/POWER-C-AXR7-250-1GBD5-HLE/ колко fps и на каква резолюция?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Имам подобна конфигурация само, че на мен ми е с E6400 4gb ddr2 amd r7 240. Нормалния фпс ми е 33,4 на теб ще ти върви по-добре ако вземеш това видео. Зависи от монитора ако е full hd може да не извадиш голям фпс. Както знаеш cs go не се играе на макс.

П.С Ето горе долу толкова фпс 

Редактирано от Kristian Denkov (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти за отговора!

Относно монитора мисля, че е 19 инча 75 Hertz (LCD) и аз ще я играя на low и поне на 800х600 не ми е проблем колкото да не лагва в момента такава резолюция на D2 цъкам с около 15 (20) фпс, но на awp_lego 2 там си играя 50,60 фпс тъй като мапа е малък и освен там другаде не е за предпочитане..

и ако взема тази видео карта поне 50,60 фпс на D2 (Low & 800x600) със сигурност ли ще се вади толкова fps?

Аз играя на 1280х1024 всичко изключено и на low вадя 60-70 като стрелям в смоке пада до 20 има фраме дроп ако вземеш тази р7 250 ще ги хванеш.

• Автор

Добрем благодаря много за отговорите!

За в момента, ако може темата да не се заключва.. :)

Според мен дори 100-120 трябва да удариш с тази видеокарта.При мен положението е Petium g3250 на 3.2 Ghz  със карта Amd Radeon hd 5570 1gb.Общо взето подобни на твоите единствено,че съм с 12гб рам аз тъй като бях с 8 и ми изпадна една 4-ка безплатно.Монитора ми е 19"  работи на 75hz .В играта играя на 4;3 1024x768 и всичко на Low.В competative средно играя на 120-150 ,на дъст 2 дори стига и 200 на моменти.Но аз лично играя с fps_max 120 за да избегна колкото може дроповете.Както ти обърнаха внимание при смоке има голям дроп(ако трябва да сме точни в смоке фпс-то е хубаво,когато се движиш покрай него в близост тогава е проблема).Друго на което искам да ти обърна внимание е ,че ако имаш високи цели с тази машина просто няма да стане...В по високите рангове дето знаят как да ползват флашове става ужас,при мен лично като удари флаша цялото пц буквално се шокира и дори след флаша като вече виждам чиста картина имам няколко стотни такъв дроп ,че немога да стрелям нормално.Един вид ако фул флаш трае да кажем 3 секунди то при мен трае 3.5 докато се стабилизира пц-то и много пъти това е фатално.Това е от мен като опит  и информация,дано съм помогнал с каквото знам.Веднъж играх на пц с 144хз монитор и 300fps, там вече е друга бирата но и парите.. Поздрави :)

• Автор

Благодаря отново и на двама ви разбрах което исках да разбера !

Вече спокойно може темичката да се заключи. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.