Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор "хладен" лаптоп за ежедневна употреба + евентуално Autocad oколо 1500лв

Featured Replies

Здравейте!smile.gif

Винаги съм се доверявал на мнението Ви, когато става въпрос за избор на лаптоп - било то на приятел или мой и ето че ме помолиха да разгледам отново за една приятелка. Лаптопът ще се ползва преди всичко за интернет, фейсбук, филми и евентуално в перспектива за Autocad (подчертаха ми евентуално). Бюджетът е около 1500лв

Аз съм с Asus Rog вече година и съм много доволен (G551J) - даже е с i5 4200H и Nvidia 950m, a не с i7. Ползвам го за същите всекидневни неща + Photoshop. Разгледах, но същия ROG не можах да намеря, а само някакви GL, чийто корпус май не е толкова добър и хладен

Като цяло не се търси да е Asus - важното е моделът да е със здрава конструкция и сравнително хладен - зная, че това са относителни критерии, но ще съм благодарен да ми предложите няколко варианта, които според вас на пазара в момента са окей. Четох, че имало DELL-ове в момента, които са с 4 години гаранция, ще съм благодарен, ако споделите мнение и за тях.

Много благодаря за вниманието, което ще отделите на темата.

Поздрави!smile.gif

• Автор

Разгледах и Ideapad 700 освен Asus ROG-a и ми изглежда доста добър като съотношение компоненти/цена (и в сравнение с 510 ми хареса това, че не е ниско волтажен процесора). Единствено ме притеснява "едната" панта в средата, в смисъл някак грозно ми е, но това ще го оставя на приятелката ми да реши. Дали случайно някой от вас или от другите колеги от форума има този модел, за да сподели по - конкретни впечатления от "първа ръка" за самата конструкция на лаптопа?
Опитах се да намеря ревю за този модел в Notebookcheck, но намерих само "еxternal" ревюта за него, а не такива правени от самия сайт.

Поздрави!smile.gif

Добре си се спрял на асус рог. Леново идеапад е доста под нивото на изработка на Рог-а.

Изпратено от моят HTC One с помощта на Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.