Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Smart Watch - съвети

Featured Replies

Здравейте! За коледа си мисля да си купя една такава джаджа "смарт". Хартесах си няколко модела ама проблема ми е, че са водоустойчиви до 1 метър за 30 минути, това ме смущава най-много, защото често ходя да плувам и би ми било приятно да ми измерва пулса и метрите, които плувам. В същото време обичам и да бягам и моделът, който ми е най е LG urbane 2nd Edition(LTE) има доста полезни екстри и също така за бягане е перфектен. Nixon The Mission (който е водоустойчив доста повече от ЛГ-то) също ми се стори добър избор, но не знам може би качеството ме притеснява. Garmin Fenix 3 той е прекалено спортен хаха голям съм каприз(плюс, че няма тъч и едва ли ще мога да правя нещата, който мога да правя с андроид). Предпочитам андроид за операционна система, и искам да мога да отговарям на съобщения от часовника, та за това съм се спрял на ЛГ-то, не съм сигурен дали с нискона може, но аз съм много невеж в тази сфера. Та моля някой компетентен за помощ, поздрави!   

Телефона ти трябва да е в обхват от 10 метра. Тъч скрийна не работи, когато телефона е мокър. А защо е водоустойчив до 1 метър и 30 минути - просто на по-дълбоко или след по-дълго време под вода мембраните почват да се късат и всичко става на...

• 4 седмици по-късно...

Според мен смарт часовниците под 200 лева просто нямат смисъл и/или са бъгави.

• 2 месеца по-късно...
на 11/5/2016 в 11:28, Kolew11 написа:

Здравейте! За коледа си мисля да си купя една такава джаджа "смарт". Хартесах си няколко модела ама проблема ми е, че са водоустойчиви до 1 метър за 30 минути, това ме смущава най-много, защото често ходя да плувам и би ми било приятно да ми измерва пулса и метрите, които плувам. В същото време обичам и да бягам и моделът, който ми е най е LG urbane 2nd Edition(LTE) има доста полезни екстри и също така за бягане е перфектен. Nixon The Mission (който е водоустойчив доста повече от ЛГ-то) също ми се стори добър избор, но не знам може би качеството ме притеснява. Garmin Fenix 3 той е прекалено спортен хаха голям съм каприз(плюс, че няма тъч и едва ли ще мога да правя нещата, който мога да правя с андроид). Предпочитам андроид за операционна система, и искам да мога да отговарям на съобщения от часовника, та за това съм се спрял на ЛГ-то, не съм сигурен дали с нискона може, но аз съм много невеж в тази сфера. Та моля някой компетентен за помощ, поздрави!   

Това смарт часовник https://dice.bg/sony-smartwatch-3-swr50-leather-nfc-bluetooth-tych-chasovnik-za-android-smartfoni-s-kojena-verijka-item29155 ще ти свърши страхотна работа. Издържа до 2 метра, така че спокойно ще може да го използваш в басейна. Има доста функции само не знам дали цената те устройва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.