Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте!

Искам да си слагам видеокарта и съм подбрал една но не знам дали захранването ще издържи и дали изобщо ще пасне на дъното и на всички други компоненти. Захранването ми е китайско и е 550W.

Процесора е AMD A8-7650K Radeon R7 Compute cores 4C+6G 3.30GHz

РАМта ми не съм сигурен на коя марка е но е една плочка 8GB

дъното ми е - ASRock FM2A78M-DG3+

Харда не знам дали има значение но той е 1TB Segeat Barakuda може и да съм объркал правописа

видеокартата която съм подбрал е PNY geforce GTX 1050 TI 4GB

Почти съм сигурен че трябва да сменя захранването! Също ще добавя и едно 80мм охлаждане.

Благодаря предварително!

Редактирано от 1nFaRkTBG (преглед на промените)

Въпроса ти е дали да смениш захранването ли?

А тази видео карта в кой магазин има наличност?

• Автор

Въпросът ми е дали тази видео карта ще си пасне с другите компоненти. А аз мисля да я купя от линка който съм сложил

Смени го.Може да тръгне с картата,но не се знае колко време ще издържи. Вземи evga w1 430w 

• Автор

да @Can Oa също ми го предложи но мисля да взема това което е с повече ватове защото според мен никога не е излишно нещо да е в повече а и след 2-3 години може да правя друг ъпгрейд и ще е неизгодно да си купя сега едно и след 2-3 години пак да купувам

Всяко следващо поколение видео карти и процесори става по икономично .А и на Corsair гаранцията е 60 месеца .

• Автор

Може би си прав но 1 лев им е разликата едното е 104 другото е 105 лева за 1 лев повече мога да получа 100W отгоре мисля че е доста изгодно

Едното е полумодулно, което автоматично го прави по-добрият избор :) Сегашната консумация на машината ти няма да надвишава 200W под товар, а след време ако направиш ъпдейт надали ще е с нещо много по-лакомо ;) .

• Автор

Предполагам а и след като Corsair има 60 месеца гаранция мисля че наистина ще се окаже по-добрият избор но ще разпитам и някои приятели които разбират повече от мен. 

Ако между две захранвания почти еднакви има голяма разлика като тази в гаранцията, значи е ясно какво значи. Но според някой инженер е добре да се изчака отговор от такъв, защото захранващия блок е нещо много сложно за разбиране. Все едно да си в космоса и да се опитваш да дишаш...!

Към автора: Не се замисляй по моя пост, а по горните постове за corsair-а.

Редактирано от goodly (преглед на промените)

• Автор

Значи казваш че е по-добре да взема захранване на Corsair

Да!

А относно видео картата и сайта от който искаш да пазаруваш. Смяташ ли че ще ти излезе по евтино от тук: vario.bg и заслужава ли си чакането. Отгоре на това във vario има по добри модели както и с по висок клок. Примерно варианта на ZOTAC с двата вентилатора е много изгоден както и гаранцията.

Редактирано от goodly (преглед на промените)

• Автор

Да така е но аз гледам и цената едната е с около 50 лева по-скъпа

А аз и захранването ще сменям и това което ми е предложено е за около 100 лева

Най евтината ли имаш предвид на ASUS GEFORCE GTX 1050 TI която е 340лв? Ако доставката ти до БГ излиза 30лв добре е. Не знам как точно стоят нещата с пазаруването от USA. Но точно това ми е интересно колко ще струва за да дойде до тук.

• Автор

Не не ще взема видеокартата от БГ не от Щатите @Can Oa ми предложи БГ сайт

Намирам в един сайт една 1050 Ti за 314лв Но друга марка ако това няма значение разбира се. Ако те интересува мога да ти пратя линк на лс че тия 1050-ки изчезнаха от пазара и явно ще се чака за зареждане.

• Автор

ами да ако може да ми изпратиш линк защото ако от единия се изчерпа да имам резервен варянт иначе не съм за някакви 26 лева

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.