Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, колеги.

Преди да започна, искам да предупредя ЧЕ СЪМ NOOB - не разбирам почти нищо от дънни платки, процесори т.н. :emoji_smiley-01: Продадох ПС4-ката миналия месец, главно заради шуутърите - така и не му свикнах на тоя Дуалшок :) Та, имам сега 700-710 лева г/д и съм решил да се върна пак към ПС... в нас компа е купуван 2014,, далеч от Гейминг ПС, но не е чак боклук... модела е: 

ACER ASPIRE TC-605

4 ГБ РАМ (ще купя още 4)

Intel Celeron CPU 1820 2.70 GHz 

Дъно Intel H81

............

Исках да ви помоля да ми препоръчате нова видео карта и процесор за тези пари... знам, че бюджета е ограничен, но такова е положението в момента :emoji_smiley-16:

Питах съседа, който е ИТ и той ми каза да си купя видео за 700 лева, още рам и ще ми вървят по-новите игри за следващите 2 години г/д... На други места ми казват, че ако процесора си остане същия от това ще страда видеото и няма да има ефект... Много съм объркан и ви моля за помощ и съвети... Искам да играя игри като Фифа 17, GTA 5, CS GO (той и в момента си върви),  евентуално Battlefield 1, Witcher 3 и бъдещите да кажем 2 FIFA :emoji_smiley-16:

Благодаря ви предварително, ако ми препоръчате точни модели на процесори и видео карти или само видео като съседа ми ще съм ви много благодарен :02:

преди 37 минути, Plamen Traikov написа:

Здравейте, колеги.

Преди да започна, искам да предупредя ЧЕ СЪМ NOOB - не разбирам почти нищо от дънни платки, процесори т.н. :emoji_smiley-01: Продадох ПС4-ката миналия месец, главно заради шуутърите - така и не му свикнах на тоя Дуалшок :) Та, имам сега 700-710 лева г/д и съм решил да се върна пак към ПС... в нас компа е купуван 2014,, далеч от Гейминг ПС, но не е чак боклук... модела е: 

ACER ASPIRE TC-605

4 ГБ РАМ (ще купя още 4)

Intel Celeron CPU 1820 2.70 GHz 

Дъно Intel H81

............

Исках да ви помоля да ми препоръчате нова видео карта и процесор за тези пари... знам, че бюджета е ограничен, но такова е положението в момента :emoji_smiley-16:

Питах съседа, който е ИТ и той ми каза да си купя видео за 700 лева, още рам и ще ми вървят по-новите игри за следващите 2 години г/д... На други места ми казват, че ако процесора си остане същия от това ще страда видеото и няма да има ефект... Много съм объркан и ви моля за помощ и съвети... Искам да играя игри като Фифа 17, GTA 5, CS GO (той и в момента си върви),  евентуално Battlefield 1, Witcher 3 и бъдещите да кажем 2 FIFA :emoji_smiley-16:

Благодаря ви предварително, ако ми препоръчате точни модели на процесори и видео карти или само видео като съседа ми ще съм ви много благодарен :02:

Здравей! Не мисля, че е добра идея да закупиш нова видеокарта и процесор и да ги ползваш със сегашните кутия и захранване. Всъщност снимай кутията отвътре и лепенката на захранването, но по спомен в тези OEM-ки слагаха от жълтите на FSP. Дефакто са предвидени за твоя Celeron + някоя нископрофилна 40-50 ватова карта и самата кутия е с или по-скоро без какъвто и да е въздушен поток. 

• Автор

Мда, и аз като google-нах модела + motherboard пишеше че е лимитед дъно и т.н..... Какво да направя според теб? Освен да продвам да го продам? Купуван е по спомен за около 700 лв и да кажем ако успея да му взема 400, да имам 1100? Как мислиш?

Трябва да имаш определен брой постове за да публикуваш в раздел продажба в хардуерБГ.Освен в olx.bg може да пуснеш обява и в bazar.bg.

• Автор

Благодаря ви, хора. Абе, сега разглеждам готови - какво ви е мнението за Siegfried 2 > Rookie? Незнам дали е позволено да поствам линкове, гледам го в десктоп.бг, не че много разбирам но ми изглежда добре за тия пари? Само едно малко ме изненада - без ОС е и ако искам да ми сложат У10 ще струва 200 лева??! Толкова ли е скъпа една операционна система попринцип? Още 2 въпроса - мислите ли, че на моя комп Acer Aspire TC 605 ще мога да му взема поне 400лв? И, ако този за който ви казах че го гледам сега му намерите кусури - препоръчайте най-доброто според вас за 1100 лв. горе/долу. Може и сглобено, няма значение. Благодаря ви за отделеното време, приятели.

Има го чисто нов със видео R5 за 680лв...acer

• Автор

Този не е моя ;) моя е с 2.7 GHz... ок мечопух - ако беше на мое място за колко би го пуснал? Честно да ти кажа работи идеално, но разбира се не става за модерен гейминг - ФИФА 14 вървеше идеално, но до там...

Пускай го в продавалника, на малко по-височка цена за да може да се пазариш :)  Примерно 470лв, снимай машината и фактурата за колко е купен.Успех ти желая.

• Автор

Мерси, приятел - ако си купя ПС без инсталирана ОС, за колко ще ми сложат Windows7?

Малко е против правилата на форума...А бе за двайсетина лева със всички настройки и базови приложения. :) Ако си от Шумен няма да ти струва нищо ;)

преди 1 час, XECUTIONER написа:

Здравей! Не мисля, че е добра идея да закупиш нова видеокарта и процесор и да ги ползваш със сегашните кутия и захранване. Всъщност снимай кутията отвътре и лепенката на захранването, но по спомен в тези OEM-ки слагаха от жълтите на FSP. Дефакто са предвидени за твоя Celeron + някоя нископрофилна 40-50 ватова карта и самата кутия е с или по-скоро без какъвто и да е въздушен поток. 

Говориш наизуст неща (глупости),четени във форума,но не осмислени от теб,защото нямаш нужните познания.Не се обаждай да подвеждаш човека.

Това е пц-то ти: http://laptop1.eu/products/Acer-Aspire-TC%2d605-G1820.html

Ако му сложиш 470лв само ще го подминават като видят параметрите, за това му сложи 390лв и ако успееш да го продадеш за 350лв си перфектен!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.