Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online търговия

Featured Replies

Някой знае ли къде да се регистрирам та да започна да права онлаин търговия. Опитах в paypal ама тея май не са чували за България. Ако може само да ме упътите какво да правя.

• Администратор

Имаме една система, наречена ePay.bg. Същото като paypal. Разликата е че работи само в България. А ако искаш да работиш навън е много сложно, защото системите като paypal не приемат кредитни карти, издадени тук. Може пък ако ни приемат в ЕС да отпадне това ограничение ;(

P.S. все пак уточни каква е целта - да получаваш пари от БГ, да получаваш пари от чужбина, да плащаш в БГ или да плащаш в чужбина :bye1:

• 2 месеца по-късно...
Някой знае ли къде да се регистрирам та да започна да права онлаин търговия. Опитах в paypal ама тея май не са чували за България. Ако може само да ме упътите какво да правя.

здравеите скоро ще има нова система за електрони разплащания до края на месеца ще заработи

еPay.bg е пълна боза и е толкова ограничена и с толкова такси и изсквания че ако си малък търговец ти е спукана работата laugh.gif

Ами има още един вариант, който може да се ползва - регистрираш се в Английската on-line банка moneybookers.com, правиш си едни настройки за плащане по електронен път и си готов. Не се изискват никакви такси или комисьонни. Аз ползвам нея и бозата epay.bg. Наистина е боза, но към момента е само тя. Дай боже да заработи и другата, за която казва Despart - ще я видиме и нея.

Пробвай с банката. Късмет.

• 1 месец по-късно...

Добър ден,

някой може ли да ми даде примерен скрипт на РНР за онлайн разплащания?

Разплащанията може да са през ePay.bg или някоя друга фирма (ако има такава). Разплащанията ще са предимно от България, но е добре да може и от чужбина.

Поздрави на всички.

• Администратор

ePay.bg предоставят примерни Perl и PHP скриптове за използване на системата им. Можеш да ги изтеглиш от сайта им

ePay.bg предоставят примерни Perl и PHP скриптове за използване на системата им. Можеш да ги изтеглиш от сайта им

Добър ден,

не можах да намеря нищо такова на сайта им. Може и в мен да е проблема (най-вероятно). Би ли могъл да ми дадеш директен линк?

Предварително благодаря

Поздрави

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.