Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Check Engine индикатора ми мига

Featured Replies

Здравейте! От няколко месеца насам ми мига индикатора за проверка на двигателя. Колата е Opel Zafira 2.0DI (82 к.с ). Пробвах с нов EGR клапан, пак мига. Не знам какво да правя. Гледам на много други коли им мига и не мисля, че е чак такъв проблем, обаче мен лично ме дразни, когато има някаква повреда и не мога да я оправя. В сервиза я пуснаха на компютъра - нищо не откри. Някой има ли идея от какво може да е? 

Индикаторът за проверка на двигателя може да бъде чудесен ранен индикатор, че нещо започва да се обърка с вашето предаване. Лампичка Check Engine може да свети поради редица причини, несвързани с вашето предаване. Никога не пренебрегвайте този предупредителен знак.

В по-новите автомобили има сензори в целия двигател, които в момента в който засекат нередности в двигателя уведомят компютъра, че има проблем в определена област. В случайя на скоростната кутия тези сензори може да засече проблема далеч преди вие изобщо да си помислите, че може да има нещо. Ако искате да знаете какво означава светлината за проверка на двигателя може да отидете на компютърна диагностика

http://zakolata.bg/blog/проблеми-скорости-трансмисия/

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

• Автор

Ами, всъщност, да, колата малко трудно включва на първа. Нищо чудно да има нещо с трансмията, защото, обикновено, EGR-а e проблема, но в моя случай не беше от него. Благодаря за съвета и линка :)

Щом компютърна диагностика не е открила нещо,и лампата само мига възможностите са 2 или лампата за чека нещо се е бъгясала.Или имаш някакъв механичен проблем който се отчита от някой датчик

преди 25 минути, Иво Димов написа:

Щом компютърна диагностика не е открила нещо,и лампата само мига възможностите са 2 или лампата за чека нещо се е бъгясала.Или имаш някакъв механичен проблем който се отчита от някой датчик

Твърде много се надценяват възможностите на тази лампа.

преди 3 минути, Ken написа:

Твърде много се надценяват възможностите на тази лампа.

Да понякога е " Много шум за нищо "

• 2 седмици по-късно...

ca7373021c91f95f51c8e0bd90d4ffb3.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.