Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон от Mtel при преподписване

Featured Replies

Здравейте! Искам да ви попитам няколко неща. От много години съм към този мобилен оператор, но никога не съм се възползвал от "офертите му", не искам да звучи като реклама, дори напротив, не ги харесвам особено, но искам да ви питам следното: Навързан съм там пакетно с няколко телефонни номера, телевизия с няколко приемника, интернет и домашен телефон. Дойте време и ме ухажват, че трябва да си преподпиша договора, съответно можело да се възползвам за офертите за някои от устройствата им. Въпросът ми е следния - плащам малко над 70 лв/месец за всичко, мога ли да гледам цените на устройствата им с план 3XL, нищо, че не съм и няма да бъда на него, плащам парите, които струва той за други услуги, т.е. ако един телефон примерно струва 200 лв. с този план , аз плащам около цената на плана за всички услуги, не за него, да очаквам ли че мога да взема телефона на тази или близка сума, каква им е политиката в такива ситуации и как са офертите? Някой по запознат ако може да сподели, за да съм по подготвен и да си направя сметка. Попринцип ми казаха да искам индивидуална оферта, знам, че е най - добре да питам на място в някой магазин, но в момента нямам особено време да отида и реших да попитам вас. 

Примерно съм си харесал Huawei P9 lite, който с "безкрайМ"-15 лв. е 409 лв. , а с 3XL е 199! Аз няма да минавам на 3XL, но спрямо това, което плащам и е сходно дали ще ми направят близка оферта като цена за модела или да не очаквам такива чудеса. 

Относно модела, който съм харесал и да чуя някое мнение, не е проблем, аз съм го гледал, харесва ми и ме устройва, спрял съм се на него, не е най - подходящото време за купуване на телефон сега (от към пазар и модели), но знам какво и колко ми трябва, не съм претенциозен, а и не обичам да давам особени суми за телефони! По ми е важно да споделите относно ментела как стоят нещата и да се надявам ли на хубава оферта с преподписване на 2 годишен договор за тази сума, която плащам, за колко долу горе ще дадат телефона и прочие, въобще всичко, което сметнете ще ми е полезно относно оператора и политиката му в такава ситуация, благодаря ви !!!!

Не е ли по-правилно да се свържете по телефона с оператор,  И да ги попитате каквото ви интересува?

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

За такива пари на месец е редно не само безплатен апарат, но и дупе да дават. Ама няма.

Въпрос на пазарлъци е с тях. Тук няма как да ти кажем дали ще пуснат или не. Ти трябва да искаш и да отстояваш своето.

Намек за раздяла с тях от твоя страна може да ги направи и по-благосклонни. Не изпускай момента.

Сега ти диктуваш правилата!!!(докато не сложиш подписа си)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.