Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Gaming мишка до 50лв

Featured Replies

Здравейте! Реших, че ми е време да ъпгрейдна стария Logitech, на 7-8 години, с нещо по-модерно. Основно защото в CS:GО малкият DPI (предполагам около 200) ми дава Input lag, или иначе казано имам забавяне в реакцията на мишката в игра. Не играя повече от 2-3 игри дневно, затова не ми се дават огромни суми за Razer модели и т.н. Търся нещо до 50лв, с добър сензор. Предпочитам да не е с много светлинки и др подобни глупости, нямам намерение да я закачам на елхата. От каквото съм прочел до сега съм заинтересован от A4tech Bloody v3 и Gigabyte m6900. Всякакви предложения и мнения са добре дошли :)

Ква е тая мишка с 200 dpi.Те обикновените са с по 600-800.Не знам как играеш с толкова бавна мишка.Аз съм с x7 и съм доволен.3 години и половина я имам.Малко е поразбита ама върви.Общо взето е читава мишчица.Не знам за другите модели на блъди, ама имам TL8 и е отвратителна.Страшно неудобна, хлъзгава.Софтуера им е кучешки и страшно бъгав.За дабъл клик ми искаше платен софтуер.Направо я пакетирах и седи за резерва.Ако случайно х7-цата вземе че се разглоби преждевременно.

Не разбирам много от мишки ,но ми се струва скъпичко за тея пари геймърска мишка. Но щом иксате аз намерих за 40 http://computer-store.bg/mishki/input-devices-mouse-msi-interceptor-ds-b1-gaming-6-btn

Ръбатия корпус и лампичките не я правят една мишка "геймърска" 

Като му се прецака процесора на Bloody V5, си взех две X-718BK от една промоция, желязна мишка, много удобна, без никакви залитания по разни боядисни или гумирани корпуси, за една година не е мръднала, карам само с едната, другата си стои неразпечатана за резерва.

• Автор

Благодаря за отговорите!

SHANOVr мишката наистина е мноооого стара, тотално изтъркана и отгоре и отдолу, може и на 10 години да е. През windows-a разбрах, че е logitech, нямаше как иначе :D
_Alex&Vanko_ - всички варианти на bloody са с едни характеристики доколкото четох, спрях се на v3, защото е най-семпла, така да го кажем, много са ми противни тея светещите, за 12 годишни може и да са добре, ама... За тоя Gigabyte специално гледах, че има прекалено много prediction както и accelaration, което за fps е трагично, иначе и аз бях се навил за него.
ined - как ти се прецака процесора ? 
Като цяло всички май сте доволни от тая Х7-ца, започвам да се замислям.
П.П. - Мнения за logitech g300s и Roccat Lua ?

Редактирано от le0n42 (преглед на промените)

И аз чета добри отзиви за тази Х7-ца, но къде по дяволите може да се намери? Навсякъде по българските ел. магазини пише "този продукт е спрян от продажба", "не се предлага вече" и т. н.

Редактирано от meleager (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.