Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kоментаторски бисери

Featured Replies

Когато бързаш - бъркаш, а когато си много закъснял - много бъpзаш, съответно много бъркаш

Футболистите на иран трябва да започнат да мислят! Все пак те проислизат от рода на персийците, дали толкова мислители на света.

Вратарят на Украйна се прекръства, хм, по-скоро вратарят на Саудитска

Арабия трябва да се кръсти!

... Мексико играят в система 4-5-3-1

Малко повече от жълт картон беше това – оранжев!

Все по-остри стават футболистите на Испания.

Линията на топката, която е между топката и вратата.

След победата над Уругвай в Испания веднага заговориха за титла. ?

Сега вечееее няма гол!!!

1974 и 1990 Германия е била в същия хотел и става шампион. Дали

испанците не са притеснени от този факт и са толкова нервни днес?

Отбора на Тунис спазва едно офанзивно равновесие.

Ако не са били настървените маври, в Испания едва ли са щели да

разберат арабските цифри...

Така са испанците – изпадат от едната до другата полюс на

настроенията.

Вестфален щадион - играят отборите на Тринидад и Тобаго

Дидие Дрогба сигурно го боли.Ами, че кой нападател днес не го боли

Много е трудно да се определи каква е точно схемата...дали 4-4-2, дали 4-3-3, дали 4-5-2?

Заключителни думи на Калин Катев за мача Р.Кореа - Того: "...за Българско Национално Радио, Калин Катев

Роналдиньо удар.........Аааахaa на този футболист всичко му е смешно

Моята колежка ми се похвали че вчера го е пипнала (за Роналдиньо става дума).... незнам дали си е мила ръцете

И той пада на колене................ но не пред противника разбира се а просто залитна

Ето, че и Заека показа зъбки!

По-добре да е беше бил по-леко ... както и в бокса лек удар дава 1 точка

няма какво да говорим за Калин Катев ...

То не беше Марио Матераци ... то не беше Джиралдино ...то не беше Павел Поборски ... пълен изрод ... по - добре мен да вземат за коментатор biggrin.gif

Да наистина тия бисери са уникални и незнам записваш ли си ги?

Има готини и за Буратино, но не ги помня (става въпрос за Крауч)!!!

:down:

• Автор

Калин Катев беше казал преди Англия - Парагвай,че англичаните излизат в нападателен тандем - "Крачун и Малчо".

"Диего можеше всичко. Виждал съм го да жонглира с портокали или дори с малки кълба от фолио, които му хвърляха феновете, след като разопаковаха сандвичите си", Давор Шукер, бивш хърватски национал и голмайстор на Мондиал'98 за Марадона.

"Когато нямаш план, трябва да имаш щастие. Но аз имах план как да изтръгна щастието", селекционерът на Австралия Гус Хидинк след 3:1 срещу Япония с 3 късни гола.

"Прелистих пресата и открих, че съм най-лошият селекцонер в света. Но аз ще продължа със своите идеи", бразилският селекционер на Португалия Луис Сколари след 1:0 над Ангола.

Ако температурите паднат, ние ще играем по-добре", капитанът на Англия Дейвид Бекъм се надява, че лятото ще свърши преди 9 юли.

"Нашият главен проблем не е контузията на Андрей Шевченко, а началният час на мача. За двата отбора най-важното ще бъде да се адаптират към метеорологичните условия", селекционерът на Украйна Олег Блохин.

"Аз се чувствам много добре в обувките си, искате ли да ги пробвате?", шведският нападател Златан Ибрахимович на въпрос на журналист дали ще си смени бутонките за мача срещу Парагвай след слабото си представяне и непрекъснати подхлъзвания срещу Тринидад и Тобаго (0:0).

"Аз съм в добро настроение и се надявам, че най-трудното вече е зад гърба ми", френският халф Флоран Малуда след операцията си от хемороиди.

"Ние имаме двама нападатели тежка категория", бразилският селекционер Карлос Алберто Парейра за двамата нападатели Роналдо и Адриано, след като наднорменото тегло на Роналдо стана и държавен въпрос.

"Аз никога не съм се молил за победа или да вкарам гол. Аз просто исках да не ме контузят. Освен това се молех на Бог мачът да не завърши 0:0", Пеле за своите взаимоотношения с Бог по време на състезателната си кариера.

"Не съм давал никакво интервю на почивката. Може би това е бил мой двойник", холандският селекционер на Тринидад и Тобаго Лео Беенхакер отговаря на въпрос дали е давал телевизионно интервю на почивката на мача с Англия, в което е критикувал играта на съперника.

"Играчите са много тъжни и това е много добре. Аз не обичам играчи, които танцуват и пеят след загуба", пак Лео Бенхакер след загубата с 0:2 от Англия.

"Предпочитам да бъда част от отбор световен шампион, в който не играя много, отколкото титуляр в отбор, който рано е отпаднал", германският защитник Томас Хицълшпергер за статута си на резерва.

*"Някакъв специален метод! Ох, освен да ги ритаме", австралийският халф Джейсън Кулина за начините да се победи Бразилия.

Ей сега Румен Пайташев вика: "Шведите явно са вечеряли с Господ"( по повод гредите които удариха германците) :)

Още от Калин Катев: Марио Каморанезе /Мауро Каморанези/

Ивайло Ангелов: Джанлуиджи Дзамброта /Джанлука Дзамброта/

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

• Автор

"Зико не си води записки, но със сигурност хард диска му в главата е пълен и сега ще отвори файла в съблекалнята"

"Австралия има една победа с 1:0 над отбора на Бразилия на турнира на конфедерациите,но това не попречи на Бразилия в крайна сметка да си спечели мача"

"Много интелигентно, много БЛАГОРОДНО потърси незащитения ъгъл на вратата..."

"Много хора обиждат Роналдо, защото бил кюфте или кебапче, за мен той е просто една сочна плескавица" :yanim:

"Козметични процедури на тъча,лек ремонт на коляното,десното на Смоларек"

• Автор

"Мексиканците играят с едно острие и с две полу-остриета!"

"Отборът на Аржентина успя да надиграе, да надхитри, да надлъже отбора на Мексико!"

"Този съдия явно е голям мазник. Само каква усмивчица пусна при показването на червения картон"

Имаше един много забавен коментар на мача Австралия-Хърватска:

"И сега Хари Кюъл, късо към близкия удар" biggrin.gif

А колкото до имената, през цял един мач, свирен от Греъм Пол, коментатора го наричаше Греъм ПУЛ!

Освен това ми направи впечатление е Джиралдиньо - ставаше дума за Алберто Джилардино и ми е много смешен по-младия коментатор като вземе да вика след гол - не му идва отвътре и се получава пълна трагедия :P А Калин Катев ко го мъчат горкия старец с тия мачове от 22 часа, че и с продължения. Възрастен човек е, спи му се ;)

А на Мекскико : Аржентина цял мач не успя да уцели името на десния халф на сомбрерата . На Кастро му викаше Гросо . Разпуках се от смях . Само: " И сега Гросо напредва от дясно ......страхотно центриране на Гросо , но уви там не е ( забележете ) Брохето " biggrin.giflaugh.gif имаше и много други такива....

На Павел Пардо, Калин Катев цял мач му вика Павел Прадо!!!!

Също се сетих един бисер на онзи дето не може да казва "Р" : "Холандските лалета цъфтят най-добре на Германска почва ....статистиките го говорят " . Мисля , че е в мача Аржентина : Холандия в груповата фаза. Тва за статистиките ми звучи малко като " звездите ми го говорят " :)biggrin.gif

Освен това ми направи впечатление е Джиралдиньо - ставаше дума за Алберто Джилардино

не само , че му казваха Джиралдино тогава ... ами те го бяха прекръстили и на Антонио ...

Да, аз в един мач преди години като го гледах нямаха какво да коментират и обсъждаха какво са вечеряли....

Не е точно коментаторски, а е от един сайт - съвсем пресен:

Украйна : Швейцария

104" Играта съвсем замира. Украйна разиграва все едно води с 5-0, а Швейцария ги притеснява така все едно тя води със същия резултат. От публиката се чуват освирквания!

Или пък на мача Италия : Австралия коментатора вика :" Този съдия...аха да извади свирката и пак си я прибра"

Реймон Дьоменек често пъти е заявявал , че му е било по изнервено по време на театралните му пиеси , повече отколкото когато седи на съдийската скамейка biggrin.gif

Ето защо макаронаджията им даде фала... Доменек е задоволявал Маркус Мерк biggrin.gif:)

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Никола Ибришимов:

- Мендес произхожда от бедно многодетно семейство в Еквадор. Когато прохождал във футбола, е бил принуден да ходи до близката река да носи за семейството си вода за пиене, защото не са имали пари да си купят.

- През 2002-а година треньорът Гимараеш пое отбора на Коста Рика от треньора Пинто, който беше треньор на Коста Рика.

(Из коментар на мача Еквадор-Коста Рика - 3:0)

- Аква е футболист, който в момента е свободен агент.

(Из коментар на мача Мексико-Ангола - 0:0)

Ивайло Ангелов:

- Локвенц е само с 6 сантиметра по-нисък от контузения 205-сантиметров Ян Колер - той е висок 196 сантиметра.

- Американският футболист Бийзли акостира в "Айндховен" - Амстердам.

- Смените са продиктувани от негативния резултат.

- Плесница по лицето на Ян Полак получава той от Еди Люис.

- Парагвайският (?) рефер остана безмълвен. Португалският (?) рефер се престара с картоните.

(Из коментар на мача САЩ-Чехия - 0:3)

- Фърдинанд бе смазан от Стърн Джон, естествено в рамките на правилата.

- Това е приятелката на Уейн Руни - с черната риза.

- Още на първо четене видях, че има засада.

(Из коментар на мача Англия-Тринидад и Тобаго - 2:0)

- Удар - и първи гол в портфейла на холандците.

- Удар към вратата с нещо заучено. Разучиха го обаче котдивоарците.

- И двата отбора дадоха много физически сили.

(Из коментар на мача Холандия-Кот д'Ивоар - 2:1)

- Италия е населена от хора, които се задоволяват само с най-доброто.

- Нито грам от нотки притеснение по лицето на Келър.

(Из коментар на мача Италия-САЩ - 1:1)

Румен Пайташев:

- Ньовил притежава почти криминален инстинкт към гола.

(Из коментар на мача Германия-Полша - 1:0)

Петър Василев:

- Щеше да бъде престъпление, ако този груб фаул не беше гарниран с официално предупреждение.

- Алойзи с нищо не е помогнал до този момент на себе си.

(Из коментар на мача Австралия-Япония - 3:1)

- Жалко че режисьорът не завърши повторението, не знам и той от какво се притесни.

- На игрището зее пълна творческа безпомощност.

- Съдията е 45-годишен, впрочем ще навърши тази граница през юли.

(Из коментар на мача Франция-Швейцария - 0:0)

- Амоа се усмихва иронично, сякаш за да прокълне късмета.

(Из коментар на мача Чехия-Гана - 0:2)

Калин Катев:

- В своя първи дебют Ангола се държи прилично.

(Из коментар на мача Ангола-Португалия - 0:1)

- Ако почна да ви разправям автобиографията на треньора Пфистер, няма да ни стигне времето.

(Из коментар на мача Южна Корея-Того - 2:1)

- Топката мина един път зад голлинията и то в очертанията на вратата.

- Безкомпромисни са съдиите - за кой ли път го казвам, но няма да спра да го повтарям.

(Из коментар на мача Тунис-Саудитска Арабия - 2:2)

- Деко ще прати топката в централното наказателно поле.

- Топката влетя във вътрешната страна на вратата.

- С резултата между този мач с вас се разделя Калин Катев.

(Из коментар на мача Португалия-Иран - 2:0)

Калин Катев:

- В своя първи дебют Ангола се държи прилично.

(Из коментар на мача Ангола-Португалия - 0:1)

- Ако почна да ви разправям автобиографията на треньора Пфистер, няма да ни стигне времето.

(Из коментар на мача Южна Корея-Того - 2:1)

- Топката мина един път зад голлинията и то в очертанията на вратата.

- Безкомпромисни са съдиите - за кой ли път го казвам, но няма да спра да го повтарям.

(Из коментар на мача Тунис-Саудитска Арабия - 2:2)

- Деко ще прати топката в централното наказателно поле.

- Топката влетя във вътрешната страна на вратата.

- С резултата между този мач с вас се разделя Калин Катев.

(Из коментар на мача Португалия-Иран - 2:0)

неповторим :wors::P

Жалко, че не си спомням между кои отбори беше мача(от това световно), но коментатора Петър Василев изръси следното: Кракът на футболиста се нуждае от ремонт. laugh.gif

• Автор

" Сколари е фаворит за треньорския пост в Реал (М) . Той е по-голям фаворит и от Ериксон , защото той е фаворит " :down:

"Mейра с много секси прическа"

Вuaна се превива на земята и Ангелов веднага обяснява причината: ".....вероятно дългите ръце на буратино са го закачили"(Крауч бил буратино)

Мен ме изкефи като вкараха Карагер и единия каза "Това е с цел по-голяма стабилност при дузпите" и другия някакъв изродски тон "Стига веее" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

"Той издържа физическия тест, но не и теста за това как трябва да се живее". Коментатор на Би Би Си по повод изгонването на Уейн Руни в мача Португалия - Англия и за неговото завръщане в английския национален отбор след лечение на контузия. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.