Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с микро сд карта

Featured Replies

Така проблема е следния карта памет 64 гб. не може да се форматира с нито една програма,дори и през "cmd" .Изписва че картата е 60 гб.,и има празно пространство 3 гб.при форматиране през моя компютър>сменяем диск (F:)> форматиране, изписва следното "windows не можа да завърши форматирането",проверявах тома за грешки и като тръгне проверката забива на 1 място и това е,а сега последно не можа даже и да тръгне,през "cmd" също не става,и като цяло проблема идва  от една папка която явно е развалена нещо и като пробвам да я изтрия ми изписва следното "  Грешка 0х80070570:Файлът или директорията са повредени и не се четат." при опит за преместване изписва същата грешка.картата стоя около  1-2 години на андроид устройство с версия 6.0, но след това пробвах да изтрия един филм от нея и тя не ми даде помислих че е нещо забило и тн. но се оказа че не е така ,а се оказа че не мога да изтрия нищо от нея и си помислих,що пък да не п форматирам и пробвах да го направя но при опит за форматиране устройството я изплюва и нея приема вече само след рестарт и чак тогава я открива изтрих всичко друго от нея което не е повредено остана само тази папка  която е повредена.След като мина през всички мъчения ,след като я сложих на телефона тя си възстанови всичко в нея и това не са 5-10 гб. а цели 57 гб. и тя просто изписа че има 3 гб свободно пространство и направо онемях.гледах,четах, кво ли не,кой ли не питах и няма и няма.

Редактирано от Николай М. Колев (преглед на промените)

Явно е развалена (не става за ползване) Или се е закачил някой вирус за нея... Ако си теглил разни приложения.

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор

Е добре де ако съм закачил някой вирус нли трябва да може да се форматира поне през cmd ,а тя даже и антивирусната не го засича.

преди 14 часа, Николай М. Колев написа:

Е добре де ако съм закачил някой вирус нли трябва да може да се форматира поне през cmd ,а тя даже и антивирусната не го засича.

И аз съм имал подобни проблеми с флашката и с картата памет, която не искаше да се отваря под Windows... След като я проверих за грешки се управи. Ако мислиш че ще ти свърши работа..пробвай. ''Старт меню''> Комп> клик върху у-вото> Свойства> Инструменти> кликваш Проверяване за грешки. И след това опитай да я форматираш.

А антивирусните не засичат всички висове вируси...нали за това има най-различен антивирусен софтуер в нета.

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, ZeroG написа:

Типичен клиничен случай на двойна Уиндорастия.

1. Имаш създадни няколко партишъна на картата - затова ти дава грешка в свободното пространство

2. Имаш файл с име в който има специални символи несмилаеми за Уиндоус - за това не можеш и да изтриеш този файл.

Лечение:

Фиксиране на партишъните с препоръка оставяне само на една и формат - всички операции чрез Линукс.

Гаранция за читавостта на карата 99%, проблемът ти е софтуерен - попадал съм на същия клиничен случай и друг път, многократно.

Мислех да приложа това лечение,но уви няма как да стане защото когато сложих картата в линукс ми изписа че не я чете защото е "exfat" все пак говорим за карта памет 64 гб нормално е да е ексфат ,но аз искам да я направя нтфс а това няма как да стане при линукс или поне не знам начина да я вкарам в него като е ексфат(картата).Ако имате някаква представа как това да стане с радост бих ви прочел отговора.

А също така тя по принцип си има 3 гб свободно пространство,явно в началото не съм споменал това за което се извинявам.

А за файла с несмиляемите за уйндоус знаци изобщо няма такъв файл а на папката която не може да се изтрие си пише просто files

на 14.01.2017 г. в 19:18, ExaFlop написа:

Пробвай да я форматираш в андроид.

както съм написал в първия пост не мога да я форматирам под андройд просто защото изплюва картата и това е при процеса дава грешка защото пробвах и на други телефони да я форматират но файда няма пробвах също така и на уиндоусфон но резултата е същия.

на 15.01.2017 г. в 9:02, NBS 9322 написа:

И аз съм имал подобни проблеми с флашката и с картата памет, която не искаше да се отваря под Windows... След като я проверих за грешки се управи. Ако мислиш че ще ти свърши работа..пробвай. ''Старт меню''> Комп> клик върху у-вото> Свойства> Инструменти> кликваш Проверяване за грешки. И след това опитай да я форматираш.

А антивирусните не засичат всички висове вируси...нали за това има най-различен антивирусен софтуер в нета.

Не може защото забива в началото и това е повече не отлепва седя 48 часа горе-долу компютъра включен и накрая явно през ноща е дало грешка защото като го погледнах на сутринта седеше само в моя компютър тоест в началото на пътя за проверяване за грешки

А и да добавя че не съм запознат чак толкова с линукс и или ще чета из нета как става това нещо или ако някой по го разбира да ми обясни какво да правя ще съм му много благодарен :):)

Редактирано от Николай М. Колев (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.