Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Системен ПИ спря"

Featured Replies

Здравейте,

Имам проблем с няколко телефона от днес: когато си го пусна телефона ми изписва "Системен ПИ спря". На какво се дължи това и как стана на 2 телефона едновременно?

Модели:

-Samsung Galaxy S III mini

-Samsung Galaxy Core

Благодаря предварително!!!

преди 24 минути, Н.Чапкънски написа:

Пробвай да си изчистиш кеш паметта

Не става :(

С къстъм ром ли си.? Това се случва без причина понякога, или ако има много активни приложения или процеси в рамта системата се натоварва и увисва понякога. Нищо не можеш да направиш освен да си поддържаш систената. Чистене на кеш, спиране на активни приложения които всъщност не е нужно всъщност да бъдат активни.. Или ъпгрейд на самата система ако е възможно.. Ако се случва много често и ти пречи да работиш с телефона тогава е наложително да се смени ром-а.

Направи хард ресет.

Току-що му дадох фабрични настройки и стана - благодаря!!!

Вчера и на нашите три телефона се случи същото. Нещто гнило има тук. И трите са samsung две s2-ки и една s3-ка. 

Редактирано от georgsavev (преглед на промените)

Разбрах от къде идва проблема. Влизате в ,,настройки -  диспечер на приложения,,и премахвате актуализациите на ,,приложението Google,, и всичко се оправя. Изпробвано на трите телефона!!! Нещо google се лигавят.

Редактирано от georgsavev (преглед на промените)

Здравейте! Моят телефон е Samsung Galaxy S4 mini duos. При мене изписва съобщение "Системен ПИ спря" когато натисна и задържа средният бутон  за да изчистя кеша и за да затворя приложенията. Пробвах и аз да деинсталирам "Приложението Google" и проблемът се оправи, но след рестарт на телефона приложението се актуализира и проблемът продължава. За целта в момента не му давам да се актуализира и всичко е ОК, ще чакаме докато оправят проблема с този бъг от Google.

Жив и здрав НЕРО! Благодаря за споделянето. При мене се получи по твоя метод. Оправи се с деинсталирането на бъгавото гугле.... :)

А би ли обяснил малко по подробно от къде се забранява "актуализацията" на "Приложението Google"? Че след рестарта, стана като при тебе, пак се обнови и го изкара надписа....

Оправих се :) >настройки>Още>За устройството>Актуализация на софтуера>

Редактирано от aarchev (преглед на промените)

Благодаря на всички :) !!!

Много благодаря!! Имах същият проблем и вече бях решила да сменям телефона, защото тъкмо му изтече гаранцията :)

С моят телефон се случва същото ,пробвах това което казвате с изтриването на  "Приложението Google" ,но нещата не се оправиха :(

На мен ми изписва ''Системен пи спря'', когато се опитам да направя скрийншот. Изчистих кеша, автоматичните актуализации на приложенията уж са изключени. Какво да правя? 

преди 1 час, Мими Петрова написа:

На мен ми изписва ''Системен пи спря'', когато се опитам да направя скрийншот. Изчистих кеша, автоматичните актуализации на приложенията уж са изключени. Какво да правя? 

Апарата ви е...?!?!
Версията на софтуера ви е...?!?!

преди 47 минути, Мими Петрова написа:

Samsung Galaxy A3 3015

ASKS v1.2_161011

Samsung Galaxy A3 3015

ASKS v1.2_161011

Имах предвид версията на Андроид...

преди 10 минути, Мими Петрова написа:

6.0.1

Чудесно.
Преди около два месеца (или около) се е получил този ъпдейт за вашия модел.
Тогава, след като сте ъпдейтнали, направихте ли хард ресет?

• 2 месеца по-късно...
на 31.01.2017 г. в 17:11, Denica Mitkowa написа:

С моят телефон се случва същото ,пробвах това което казвате с изтриването на  "Приложението Google" ,но нещата не се оправиха :(

И при мен нещата не се оправят , аз съм със Sony Xperia Z3 с Android 6.0.1 и цял ден вече си блъскам главата с това и до никъде не стигам . Слагам слушалките натискам копчето за звука и пак ми изписва същото "системата ПИ спря". Вече не знам какво да правя, трих приложения , обновявах , актуализациите са ми спряни и все същото.

• 8 месеца по-късно...
на 3.05.2017 г. в 14:29, Roshavata Garga написа:

Здравейте, аз съм със сони но след инсталиране на андройд 6.0 и при мен започнаха проблемите, но мога да ви посъветвам ако нищо от тук споменатото е да давате пълен достъп на приложенията който инсталитате

Това забелязах че е проблема при мен със системенПИ

Редактирано от Dobrin Todorov Dobrev
Правописна грешка (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Здравейте , имам Samsung S5 когато си пусна някойя игра и играя малко ми изписва че дадената игра спря и ме изхвърля ,опитах с хард ресет няколко пъти , също така изчистих и кешана всички приложения и пак не се управя свети???

Благодаря предварително! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.