Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гаден проблем при инсталация на Win10

Featured Replies

Понеже бях на 8.1 и беше тотално омазана днес реших уж да я преинсталирам.Тегля от сайна на Microsoft, пускам инсталатор, всичко ток.Пита ме кои файлове да запази.Уж натиснах на опцийката да махне всичко, след като най-накрая зареди прословутия Win 10, видях, че всичко си седи.В смисъл на desktopa нямаше нищо.На пръв поглед всичко точно.Тегля си аз хрома и след като ме попита къде точно да го инсталира, с ужас установявам, че целия буламач си седи.Всичките музики, снимки, игри и програми са си точно там, навряни по диска.Да ама все едно не са инсталирани.В смисъл CSGO ми заема 12GB.Прилежно сложен в папката на стийм с другите щуротийки.Да ма в контролния панел няма нищо.Нито една програма.Инсталирах стийм.И директно си пуснах ЦС-а без никакви ядове.Не ми го показва като инсталирана програма, но мога да го пусна да го играя.Искам да инсталирам чиста 10-ка, а не да ми се запази всичко.

• Автор

По принцип това правя.Но този път ползвах MediaCreationTool.Програмата ме пита дали да ъпгрейдна този компютър, или да запиша Win на USB/Disc.Съответно избрах първото.После ме попита кои неща да запази и избрах никои.Да не би тук именно да съм се объркал?

Ако запиша диск и после го инсталирам от там, ще мога ли да форматирам дяловете и съответно да го инсталирам на чисто?

Редактирано от SHANOVr (преглед на промените)

да

преди 16 минути, SHANOVr написа:

Добрем.Ще пиша после какво е станало.Мерси

Ако знаеш какво правиш го прави , ако не знаеш го занеси на сервиз или се върни на 8

Той вече достатъчно ги е омазал нещата. Решил е и да прави пълен формат, пък и инсталацията не е сложна, реално въвежда един лицензен код, трие всички дялове, прави нови и след т'ва инсталацията сама си върви. 

• Автор

Аз инсталацията мога да си я направа.Чак толкова прост не съм.На компютъра не държа важно инфо.

MS вкараха в Windows 8 опция за преинсталиране на системата, без да се ползват имиджи, флашки и т.н. С няколко клика можеше да си направиш системата, като качена преди малко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.