Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде изкупуват маркови часовници?

Featured Replies

Здравейте, надявам се темата да е за тук. Искам да попитам на територията на град София къде изкупуват маркови часовници? Имам Panerai Luminor Officine GMT 8 Days Italy (снимки)

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Редактирано от avtobus77 (преглед на промените)

Без документ, доказващ автентинчността му, най-много да ти се изсмеят.

• Автор
преди 5 часа, niki292002 написа:

Без документ, доказващ автентинчността му, най-много да ти се изсмеят.

Без документ. Ходих на 3 часовникаря, казаха, че е истински. Къде изкупуват знаеш ли?

преди 3 часа, avtobus77 написа:

Без документ. Ходих на 3 часовникаря, казаха, че е истински. Къде изкупуват знаеш ли?

В заложните къщи. И в OLX и подобни сайтове. Няма такова място дето да изкупуват маркови часовници. Може би някой от тия трима часовникари дето са ти казали че е истински може да ти предложат оферта?

преди 6 часа, eminem_vr написа:

В заложните къщи. И в OLX и подобни сайтове. Няма такова място дето да изкупуват маркови часовници. Може би някой от тия трима часовникари дето са ти казали че е истински може да ти предложат оферта?

Кой ще му предложи 12.000,00€ за часовника? Или по малко или повече пари за часовника?

• Автор
преди 1 час, Уолтър Уайт написа:

Кой ще му предложи 12.000,00€ за часовника? Или по малко или повече пари за часовника?

В интернет съм го виждал същия за 17 хиляди долара, но като нямам документи жената спада с 1000-2000 долара макс

преди 1 минута, avtobus77 написа:

В интернет съм го виждал същия за 17 хиляди долара, но като нямам документи жената спада с 1000-2000 долара макс

Не са много, но го гледах в евро

преди 4 часа, avtobus77 написа:

Нещо си се объркал ако мислиш, че тука можеш да му вземеш повече от 100 лева, Аз и толкова няма да ти дам за солника, независимо колко пъти си го бил виждал "в интернет същия за 17 хиляди долара".

Редактирано от ined (преглед на промените)

преди 6 часа, avtobus77 написа:

Без документи, доказваш неговата автентичност (никога няма да успееш да го продадеш и чисто нов на 50% от цената, камо ли без документи). Всеки втори "специалист" (гаражен часовникар) може да каже, че е "истински". Това е все едно да се опитам да ти продам ментета на найк, които твърдя, че са истински.

Значии искате да кажете че в българия няма как да се продаде тоя часовник?

Освен наа някой богаташ защото,ако е така наа него няма да му трябва документ илии еди кво си,просто отива прии часовникар,казва му че не е менте ии си разменят нещата ии айде фитка на кувертите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.