Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да спра Cortana

Featured Replies

Здравейте хора!

Компютърът ми е на Windows 10 и включих кортана. Обаче тъй като я намирам за доста безполезна програма искам да спра нейните действия, но не знам как. Моля кажете ми как да изключа кортана!

Благодаря ви предварително!

Имаше един начин от регистрите, но заедно с нея спираш и Searchbar-a или там както се нарича.Аз я намирам за безполезна, но не съм я спрял, просто защото реално не прави нищо.Не точи от процесора, само някакви безобидни 0.1% от рамта.(4GB)Пък на 8 ще е дори още по-малко.Не знам как си я включил, но тя по принцип си е пусната.

преди 3 минути, SHANOVr написа:

Имаше един начин от регистрите, но заедно с нея спираш и Searchbar-a или там както се нарича.Аз я намирам за безполезна, но не съм я спрял, просто защото реално не прави нищо.Не точи от процесора, само някакви безобидни 0.1% от рамта.(4GB)Пък на 8 ще е дори още по-малко.Не знам как си я включил, но тя по принцип си е пусната.

посочено е в линка на @ExaFlop

Цитат

Download Our One-Click Registry Hack

Rather than editing the registry yourself, you can download our Disable Cortana registry hack.

преди 39 минути, SHANOVr написа:

Не знам как си я включил, но тя по принцип си е пусната.

Пусната може да е, ако Windows - а е с необходимите настройки на езика - английски или други езици...  https://www.bing.com/search?q=why+isn't+cortana+available+on+my+windows+10+pc&filters=guid:"c5e29e75-7375-4ed7-8c09-e6baf8ca78cc" lang:"en-us"&form=S00028

На български няма как да е пусната.

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.