Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TL-WR340G да се използва като клиент (WDS)

Featured Replies

Здравейте, някой пробвал ли е упражнението от този клип? Защото при мен нещо не се получава правя всичко което е показано на клипа и резултат 0.

Ако може вие ми дайте някой съвет как да използвам TL-WR340G да се използва като клиент.

преди 10 минути, hyusein написа:

Здравейте, някой пробвал ли е упражнението от този клип? Защото при мен нещо не се получава правя всичко което е показано на клипа и резултат 0.

Ако може вие ми дайте някой съвет как да използвам TL-WR340G да се използва като клиент.

А по този начин не става ли?

http://www.tp-link.com/us/faq-397.html

Разбира се че става, правил съм го доста пъти, но го избягвам защото e tp-link  и доста често пада връзката и трябва рестарт. Този маняк само не показва че двата рутера са с различни IP-та т.е. ако единия ти е 192.168.0.1, не може и другия да е така, слагаш го да е 192.168.0.2

Редактирано от Belfegor4o (преглед на промените)

преди 2 минути, Belfegor4o написа:

Разбира се че става, правил съм го доста пъти, но го избягвам защото e tp-link  и доста често пада връзката и трябва рестарт.

веднъж на 3-4 месеца брои ли се за често?

преди 3 минути, capnemo написа:

веднъж на 3-4 месеца брои ли се за често?

Ако  са в съседни стай може и да е на 3-4 месеца, но все пак аз не обичам да изграждам мрежи с tp-link и то по въздух.

преди 1 минута, Belfegor4o написа:

Ако  са в съседни стай може и да е на 3-4 месеца, но все пак аз не обичам да изграждам мрежи с tp-link и то по въздух.

Проблема е или в конкретните бройки или в захранване или ефирно замърсяване. При мен именно с такива няма проблем с месеци

преди 4 минути, capnemo написа:

Проблема е или в конкретните бройки или в захранване или ефирно замърсяване. При мен именно с такива няма проблем с месеци

Проблема е че са tp-link. За вкъщи може и да са добре от едната стая до другата, да си връзвам телефона и лаптопа, че сигурно и тогава ще правят проблеми. :D:D:D

преди 15 минути, Belfegor4o написа:

Проблема е че са tp-link. За вкъщи може и да са добре от едната стая до другата, да си връзвам телефона и лаптопа, че сигурно и тогава ще правят проблеми. :D:D:D

Защо спориш с човек, който има в пъти повече знания и опит в областта ? Направил съм такава система при един приятел (тристаен апартамент, има перфектен сигнал в 3 от стаите, но в кухнята го няма никакъв) 

Използвах 2 рутера на TP-Link (1 основен в хола, втория е в WDS Bridge в стаята до кухнята). Резултата е перфектен Wi-Fi сигнал навсякъде, а щом все още не ми се е обадил, значи проблем няма. (това преди около 1 година)

преди 20 часа, niki292002 написа:

Защо спориш с човек, който има в пъти повече знания и опит в областта ? Направил съм такава система при един приятел (тристаен апартамент, има перфектен сигнал в 3 от стаите, но в кухнята го няма никакъв) 

Използвах 2 рутера на TP-Link (1 основен в хола, втория е в WDS Bridge в стаята до кухнята). Резултата е перфектен Wi-Fi сигнал навсякъде, а щом все още не ми се е обадил, значи проблем няма. (това преди около 1 година)

А от къде знаеш кой колко опит има?  Просто аз работя със сериозни фирми и не мога да си позволя да изграждам мрежа с tp-link.

• Автор

Ок по горния пост се споменават за различни IP-та , в смисил ако единия рутер е с едно ip а другия е с друго ip когато се включи DHCP има ли значение   ip адресите?

преди 13 часа, hyusein написа:

Ок по горния пост се споменават за различни IP-та , в смисил ако единия рутер е с едно ip а другия е с друго ip когато се включи DHCP има ли значение   ip адресите?

Първия ти рутер трябва да е (пример:192.168.0.1), а втория на който му изключваш dhcp трябва да е 192.168.0.2. По принцип след като си сложил някакво статично IP то DHCP-то не му раздава на него адрес, за това се слагат статичните адреси извън андресите на dhcp, за да не раздаде същото  IP ня някой друг.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.