Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с лаптоп

Featured Replies

Здравейте, нов съм във форума и се надявам да се намери някой който да ми реши проблема. Наскоро си купих gateway p6831fx с: cpu: core 2 duo t5450 gpu: geforce 8800gts hard: wd 320gb и 3гб ъпгрейднах го с 4гб самсунг ддр2. Доволен съм от него, вярно малко си е муден ако се натовари повече, но го използвам когато съм далеч от настолния. Дойде ми идея да сменя процесора и преди 2 седмици си взех т4500 (ако не сте разбрали лаптопа е със сокет ppga478) в биоса го разпозна и след като тръгна да включвам уиндоуса (win 7 ultimate x64) и точно на иконата на уиндоус зацикля и дотам. Върнах стария процесор и всичко си вървеше наред. Днес ме обзе идеята да пробвам с процесора на втория ми лаптоп acer aspire 5738z, който е pentium dual t4300 (отново ppga478). Отново същата работа, в биоса разпознава пали и на края на буутването зацикля. Работи единствено в сейф мод. От device manager погледнах и драйвърите са както трябва. Ако може някой да ми даде насока къде да търся по-подробно или да ми каже направо от къде е проблема ще съм адски благодарен, понеже този процесор ми идва доста слабичък и ме изнервя доста напоследък. :)

Провери ли за съвместимост на процесорите? Провери ли за актуализация на BIOS?

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Провери ли за съвместимост на процесорите? Провери ли за актуализация на BIOS?

Ако не е съвместим, или пък е от BIOS, изобщо нямаше и да запали.

Опитай се да направиш преинсталация.

• Автор

Да както каза и ти, ако са несъвместими нямаше да запали или да го разпознае в биос-а. На уиндоуса ли преинсталация, понеже като го взех преди около месец и беше с прясно инсталирана система. Или да видя да го преинсталирам сега с този процесор както е?

преди 14 минути, niki292002 написа:

нямаше и да запали

Неевинаги
Може да се мине и само с ремонт.:
При стартиране на компютъра започни да "помпиш" F8 и като се появи черният екран с текста със стрелките избери Repair

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Направих го и ми каза, че няма повредени файлове нуждаещи се от рипеър

• Автор

странно, но след като задам да се буут-не чрез флашката казва, че няма намерена инсталация и ми пуска пак нормал мод. За да мога да го използвам в момента му върнах пак стария процесор

С новия процесор можеш ли да влезеш в безопасен режим? Ако влезеш, стартирай devmgmt.msc и деинсталирай процесорите.. Рестартирай.
Кой/къде получи съобщение за corrupted files?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Пробвах го и се показва мишката преди да зареди уиндоуса и черен екран. Пробвах с преинсталация и точно преди да пусна инсталация (прясна без стари файлове) и пак зацикли. Това ме дълбае, че не виждам причина да го прави тоя "чалъм". Ако не беше наред нещо процесора нали нямаше да се разпознае в биос и на безопасен режим да тръгне, както и че лаптопа е студен буквално като го включа, както и се включва вентилатора,  със стария процесор прави при нормална работа между 45-60 градуса. Абсурд е според мен да става дума за прегряване....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.