Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wi-Fi адаптер

Featured Replies

Използвам лаптоп Acer Aspire E2-572 Z5WAW с Wi-Fi адаптер Broadcom 802.11n. По няколко пъти на ден връзката ми с рутера от 150Mbps пада на 121/81/40/11 и интернет скоростта ми пада драстично. След като Disable/Enable адаптера проблема мигновенно изчезва. Проблемът съществува с всички рутери, с които съм използвал лаптопа.

Благодаря Ви!

и на моя какво му стана до днес вчера теглих със 5.9 6.0Mb/s сега тегля със 2.9 :@

и двамата ли използвате тп линк рутери ?

аз нямам никакви проблеми с скоростите на лаптоп , декстоп машина и на телефон .

Да не знам повече от 2.8 не мърда :@ пробвах  торенти със най много сийд пак същата работа

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

• Автор

Проблемът остава с различни марки рутери. Правя сравнение с друг лаптоп с Atheros adapter и той няма проблем при нито една от тестваните мрежи.

Това ми изписва във Event Viewer Log Name:      System
Source:        Microsoft-Windows-DNS-Client
Date:          4.2.2017 г. 13:50:49
Event ID:      1014
Task Category: (1014)
Level:         Warning
Keywords:      (268435456)
User:          NETWORK SERVICE
Computer:      
Description:
Name resolution for the name googleads.g.doubleclick.net timed out after none of the configured DNS servers responded.

преди 4 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

и на моя какво му стана до днес вчера теглих със 5.9 6.0Mb/s сега тегля със 2.9 :@

Ето един начин за проверка на вградения WI-Fi  адаптер в лаптопа. Намирате или вземате временно външен адаптер за проба. Примерно, TP-Link 722N (150Mb). Изключвате вътрешния адаптер с бутоните указани за конкретния модел. От диска на външния адаптер (TP-Link 722) качвате САМО драйвера на адаптера. Има такава функция и в трея ще се получи съобщение за присъединяване на външния адаптер към някой от USB портовете на лаптопа. Сега остава да направите малко по продължителни тестове във времето с изтегляне на файлове като забелязвате скоростта каква е.  При положение, че всичко е добре с работата на външния адаптер, при тегленето и споделянето на файловете, остава причината във вградения адаптер. Доколкото си спомням вътрешните се изпълняват с два модела чипове от които единият правеше често проблеми на собствениците.Ще остане да потърсите нов, който да вградите на мястото на стария. Едва ли ще е проблемен рутера, както момчето е написало в горният пост. Още повече, правил е проби с различни рутери. Пожелавам ви успех. Също така е добре да се преинсталира драйвера на вътрешния адаптер. Затова първо трябва да го деинсталирате от девайс менажера и отново да го инсталирате. Компютърът или лаптопа го има съхранен в себе си.

преди 8 часа, * СТЕФАН * написа:

Ето един начин за проверка на вградения WI-Fi  адаптер в лаптопа. Намирате или вземате временно външен адаптер за проба. Примерно, TP-Link 722N (150Mb). Изключвате вътрешния адаптер с бутоните указани за конкретния модел. От диска на външния адаптер (TP-Link 722) качвате САМО драйвера на адаптера. Има такава функция и в трея ще се получи съобщение за присъединяване на външния адаптер към някой от USB портовете на лаптопа. Сега остава да направите малко по продължителни тестове във времето с изтегляне на файлове като забелязвате скоростта каква е.  При положение, че всичко е добре с работата на външния адаптер, при тегленето и споделянето на файловете, остава причината във вградения адаптер. Доколкото си спомням вътрешните се изпълняват с два модела чипове от които единият правеше често проблеми на собствениците.Ще остане да потърсите нов, който да вградите на мястото на стария. Едва ли ще е проблемен рутера, както момчето е написало в горният пост. Още повече, правил е проби с различни рутери. Пожелавам ви успех. Също така е добре да се преинсталира драйвера на вътрешния адаптер. Затова първо трябва да го деинсталирате от девайс менажера и отново да го инсталирате. Компютърът или лаптопа го има съхранен в себе си.

Оказа се че съм платил 25 лв за 25 mb иначе съм на  50 :@

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.