Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при записване на Win-на Диск!

Featured Replies

Здравейте,хора имам малък проблем изкам да пренсталирам компютъра което ще се ползва предимно за интернет,проверка на

имейли чат пат да се пише някой друг докомент,искам да му и-нсталирам Win-Xp изтеглих от замунда някаква версия съса SATA Драйвери,

но друг е проблема и то е че немога да го запиша на диск пробвам през пограмката UltraISO и със PowerISO

с който преди нямах такъв проблем.След като му задам да се записва и на двете пограми ми излиза тази грешка на снимките

Windows-го записвам от лаптоп Lenovo B51-30 под Win 8.1 64bit немога да разбера каде е проблема!?

Capture.JPG

Capture2.JPG

Редактирано от petkodiliev (преглед на промените)

Пробвай със друг Windows :)

преди 10 минути, petkodiliev написа:

Здравейте,хора имам малък проблем изкам да пренсталирам компютъра което ще се ползва предимно за интернет,проверка на

имейли чат пат да се пише някой друг докомент,искам да му и-нсталирам Win-Xp изтеглих от замунда някаква версия съса SATA Драйвери,

но друг е проблема и то е че немога да го запиша на диск пробвам през пограмката UltraISO и със PowerISO

с който преди нямах такъв проблем.След като му задам да се записва и на двете пограми ми излиза тази грешка на снимките

Windows-го записвам от лаптоп Lenovo B51-30 под Win 8.1 64bit немога да разбера каде е проблема!?

Capture.JPG

Capture2.JPG

Пише че са ти некачествени дисковете- използвай маркови

Образът може и да е повреден-използвайте лицензиран софтуер !

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

преди 1 минута, petkodiliev написа:

CD-Дисковете са не качесствени.Сега записвачката ми тръгна да записва със DVD Диска/

Тоест съм бил прав ! Иначе се ориентирайте към по актуален исо образ (във ваш интерес е) !

• Автор
преди 10 часа, Gregory House написа:

Тоест съм бил прав ! Иначе се ориентирайте към по актуален исо образ (във ваш интерес е) !

да да точно така сега даже тръгна да го инсталирам благодаря много друг път ще знам какви дискове да зимам,което

се надявам да не ми се наложи :D благодаря отново

Още ли ползвате остарялата техника за инсталиране от C/DVD?

• Автор
преди 10 часа, ExaFlop написа:

ами знам през USB-но за XP Специялно инсталирането му не ми  е срет претпочитаните техники през USB! 

За други не знам и не съм се интересувал?

Погледни в подписа ми - има няколко техники. За XP - през Hiren's Boot CD

бат'начо, не няма го, но това е един от инструментите за направа на USB инсталатор. Хубав е, но си е стандартен метод.

Грешка имаш още при началото на записа, при формирането на началото на таблицата със съдържанието, след калибрирането.
Истината е, че това най-вероятно се държи на лош носител или наличието на програма като Daemon Tools, която пъха свои "виртуални драйвери" където й падне. Възможно е и образът да е проблемен - изтегли друг, MSDN такъв и свери контролната му сума с изтегленият от теб файл MSDN.

преди 5 минути, simtech написа:

се държи на лош носител

или неподдържан от фърмуера на печката модел на CD/.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 минути, ExaFlop написа:

или неподдържан от фърмуера на печката модел на CD/.

Едва ли.

Може и DVD драйв-а да му се е_ава. На старата ми система, след години, започна да чете и записва само DVD-R дискове.

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Работи ли, работи. Какъв е проблема? Дискове се ползват и още дълго ще се ползват. Аз предпочитам този вариант, от колкото да отварям Hirrens и да правя врътки от там. Microsoft също дават този вариант.

преди 5 минути, Pamlea написа:

И задължително записваш на най-ниската възможна скорост!

Нашия записва на 10-та. :D За запис ползвам само Неро 10.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 21 минути, simtech написа:

Едва ли.

...ама доста често срещано особено при екзотичните медии.
Един пример

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Погледни в подписа ми - има няколко техники. За XP - през Hiren's Boot CD

Навремето ми се скапа записвачката и затърсих "как най-лесно за мене" да стане. А, да, пробвах и с Хиро, но мързела е по-велик (и по-некачествен).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.