Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Meizu m3 note няма 4G

Featured Replies

Здравейте, може ли някой да ми помогне с решение на проблема. Мрежата я откривам само като 3г, настроено е 4г, сим картата е нова проверих я поддържа 4г, в мтел мрежата съм телефона поддържа 4г ЛТЕ 1900 (3). Като пусна данните категорично Н+ и до тук. Преглеждах в инженерното меню от това което разбирам не виждам нищо нередно или изключено. Телефона е нов на месец.

Не ми е важен скоростния интернет, но ме "глозга" от вътре какво може да е проблемно? Или е трик на производителя и телефона поддържа само 3г

А телефона поддържа ли 4G ? И там където жиееш има ли 4G мрежа.? От там от където си включваш мобилните ако поддържа 4G телефона трябва да има такава опция да го включиш

• Автор

Ето какво пише. Има 4г мрежа. Приятел до мен с мтел пак му пише 4г и си работи на 4г.

S70223-120248.jpg

Редактирано от gogo100 (преглед на промените)

Може ли информация поне от кой град си ? 

• Автор

Батановци обл. Пернишка.

• Автор

Проблема е, че на сайта на мтел за мейзу няма настройки. Телефона е с две карти и втората е на виваком и на нея е същата работа. Слагах ръчни настройки от нета. Нямаше разлика. Ето снимки от инжинерното меню на който разбира може да му говорат нещо.

S70223-130904.jpg

S70223-130841.jpg

S70223-130822.jpg

S70223-130722.jpg

Предполагам телефона е със заводски фърмуер и Мтел не са го пипали. Включи WCDMA 1800 и Band 15 и виж дали ще стане. Поне това прочетох, че са настройките за LTE в България на бързо. Като се прибера довечера ще ти напиша по-подробно ако не стане. 

• Автор

В менютата всичко което потдържа телефона като честоти е включено. Тея неща без чавките са в сиво и не мога да ги включа т.е. телефона не ги поддържа.  Мога да махам чавки само. Аз до колкото прочетох банда за ЛТЕ за всички наши оператори е 3 (1800), а той е включен.

S70223-192138.jpg

Редактирано от gogo100 (преглед на промените)

От къде си закупил телефона ? Ако е директно от Китай, бих ти препоръчал да флашнеш глобал ром-а, за всеки случай, ако китаеца е инсталирал някаква модната версия.

• Автор

От Китай е предполагам внесен, но е европейската версия l681h и рома е последния европейски с 4G накрая.

Добавям - мислех, че съм с последния фърмуер, защото по въздух така ми казваше флейма. Като попрочетох видях, че има и доста по нови от моя, но се слагат ръчно. Направих го, но за мое съжаление няма промяна. Слагам и снимка на новия фърмуер.

След много четене се оправих прилагам снимка с 4g

S70223-205619.jpg

S70224-240853(1).jpg

S70228-090257.jpg

Редактирано от gogo100
Причината е в картата на мтел и на виваком последната снимка е с карта на боб (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.