Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон с DSFA

Featured Replies

Здравейте!

Искам да ви помоля за съвет какъв смартфон с две карти ще ме посъветвате да си взема.Искам да бъде с DSFA,т.е.когато разговарям от едната карта при търсене от другата карта да мога да приема разговор.Бюджетът ми е до 500лв.

Благодаря!

От България ли искате да го купите или може и от Китай?
Доколко гаранцията е важна за вас или държите да я има и да се обслужва в сервиз в БГ?

• Автор

Предпочитам да е от България за да може да има някаква гаранция и сервизно обслужване.

Има доста такива модели, но определено отиват в по-горна ценова категория.

преди 42 минути, vei написа:

Предпочитам да е от България за да може да има някаква гаранция и сервизно обслужване.

Вариант с прехвърляне на едната карта към другата, когато е неактивна (тоест се говори по нея) и да ви индикира като втора линия ще ми свърши ли работа?
Двете карти прехвърлени една към друга, имам предвид.

• Автор

Картите са на различни оператори и предполагам че прехвърлянето ще се таксува допълнително.Но ако няма други възможности и това е вариант в краен случай.

преди 7 минути, vei написа:

Картите са на различни оператори и предполагам че прехвърлянето ще се таксува допълнително.Но ако няма други възможности и това е вариант в краен случай.

Ако не вдигате, а после връщате обаждане на този, който ви е търсил, няма да се таксува.

пп. Прехвърлянето се таксува и на един и същи оператор да са картите - това не е от значение.

• Автор

Това не го знаех.Бихте ли ми препоръчали някакъв телефон.Предпочитанията ми са за екран 5 инча,добра батерия,хубав процесор.

Например- Huawei P9 Lite Dual   .Xiaomi Redmi 4 Prime 32GB   .BLACKVIEW BV6000  

преди 4 минути, vei написа:

Xiaomi Redmi 4 Prime 32GB

Аз бих избрал Xiaomi Redmi Note 3 Pro. 

преди 11 минути, vei написа:

Това не го знаех.Бихте ли ми препоръчали някакъв телефон.Предпочитанията ми са за екран 5 инча,добра батерия,хубав процесор.

Например- Huawei P9 Lite Dual   .Xiaomi Redmi 4 Prime 32GB   .BLACKVIEW BV6000  

В ценовия диапазон до 500 лева не очакавйте чудеса и трябва да сте готов на компромиси.
Знаете това, нали?

преди 9 минути, niki292002 написа:

Аз бих избрал Xiaomi Redmi Note 3 Pro. 

Аз моя се опитах да го ползвам ден и половина и не ми допадна.
Стои си прибран и чака момента да го пусна да го шиткам.

пп. Иначе за цената си е чук, определено.
Просто не е за мен.

преди 3 минути, vei написа:

Да,разбира се!

P9 lite е добър апарат, но при по-голямо натоварване просто става неизползваем и едва мърда.
Ако предимно за разговори ще ползвате апарата, не би трябвало да имате пролем.

• Автор

Не държа камерата да е със супер качество.

При това положение ще препоръчам Samsung Galaxy J7 (2016) dual sim.
Отличен апарат за цената си (около и под 500 лева), страхотна батерия и много добре оптимизиран за работа.

• Автор

Разгледах телефона и наистина много ми хареса.Малко по-голям ми идва 5,5 инча дисплей,защото до сега бях с Айфон5,но предполагам ще се свикне.И все пак ако има някакви предложения с дисплей до 5инча мога да разгледам и тях.

Добрите батерии са в размери над 5 инча.

Ще прехвърля тук-там още нещо, но не мисля ще мога да препоръчам нещо добро, поне колкото този модел.
Иначе има предложения с добри цени.

Вижте SAMSUNG GALAXY J5 2016 DS и SAMSUNG GALAXY A5 DS GOLD, като А5 е най-стария от всички.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7870&idPhone2=7869&idPhone3=6761

Тук съм дал сравнението между трите модела, където най-лесно ще се ориентирате в параметрите и кой с какво е по-добър от другия.

• Автор

Благодаря много!Разгледах трите телефона и смятам да се ориентирам към J7.Ще го поръчам и кото го получа ще споделя мнението си.

Хубав ден!

преди 9 минути, vei написа:

Благодаря много!Разгледах трите телефона и смятам да се ориентирам към J7.Ще го поръчам и кото го получа ще споделя мнението си.

Хубав ден!

Вижте го как ще ви стои и в ръката, защото е важно.
Има го навсякъде и можете да минете през някой Техно магазин или мобилен оператор и да го разцъкате 10-20 минути.

Спокойна неделя и на вас!

• Автор

От вчера съм с Samsung Galaxy J7 dual sim.Много съм доволен от покупката.

Благодаря за съветите.

• 5 седмици по-късно...
на 4.03.2017 г. в 21:33, algor написа:

P9 lite е добър апарат, но при по-голямо натоварване просто става неизползваем и едва мърда.
Ако предимно за разговори ще ползвате апарата, не би трябвало да имате пролем.

Извинявам се, че се меся в темата, но важи ли същото и за Honor 7 Lite? Заради алуминиевия корпус теоретично би трябвало по-лесно да се охлажда, ама все пак да питам.

преди 4 часа, саби написа:

Извинявам се, че се меся в темата, но важи ли същото и за Honor 7 Lite? Заради алуминиевия корпус теоретично би трябвало по-лесно да се охлажда, ама все пак да питам.

Аз лично нямам идея и не съм се докосвал до този модел, но ако някой колега го ползва, може да даде обосновано мнение.

• 1 година по-късно...

Здравейте,

може ли да дадете съвет към днешна дата за покупка на телефон с DSFA,бюджет около 500 лв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.