Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung Galaxy J5 (2016) или Lenovo Vibe P1?

Featured Replies

Привет,

Обмислям да закупя нов телефон, но не мога да се спра окончателно на един от посочените. Използвам Samsung Galaxy J5, моделът от 2015 година, затова съм се и спрял на него, но от друга страна този модел на Lenovo ме блазни с големия капацитет на батерията и двойно повече вътрешна памет. Ще се радвам, ако някой даде мнение за този модел на Lenovo.

Телефонът ще бъде подарък за човек, който ще го използва най-вече за сърфиране из интернет, чат, снимки и разговори, но не и за игри.

Samsung Galaxy J5 (2016)

Lenovo Vibe P1

Редактирано от Благовест Тонев (преглед на промените)

Аз лично те съветвам да стоиш далеч от Lenovo, а за 4 стотака, без много да се замислям, бих си взел Huawei Honor 7 Lite

преди 1 час, Momolord написа:

Аз лично те съветвам да стоиш далеч от Lenovo, а за 4 стотака, без много да се замислям, бих си взел Huawei Honor 7 Lite

Защо да стой далече от Леново ? Какво им е лошото ? Аз съм от два месеца близо с Леново А7010 и не съм срещнал никакви проблеми, напротив много добо впечатление ми направи. От поне десет, а и да не кажа повече години съм бил с марки Леново и HTC и не съм срещал абсолютно никакви проблеми с телефоните. А това леново с което съм в момента е убийствено. 

• Автор

И аз не разбирам този съвет. Имаш ли нещо конкретно предвид, ставайки дума за Леново смартфоните? Познавам няколко човека, които използват Леново и са доволни на този етап.

Мен ме интересува дали някой е използвал въпросните модели и има мнение за тях.

Редактирано от Тонев (преглед на промените)

преди 5 часа, KnoX написа:

Защо да стой далече от Леново ? Какво им е лошото ? Аз съм от два месеца близо с Леново А7010 и не съм срещнал никакви проблеми, напротив много добо впечатление ми направи. От поне десет, а и да не кажа повече години съм бил с марки Леново и HTC и не съм срещал абсолютно никакви проблеми с телефоните. А това леново с което съм в момента е убийствено. 

Днешните недоразумения, наречени Леново смартфони са много, много далече от тези, преди 2-3 години.
И това, че към днешна дата на втория месец нямате проблеми с него не означава, че след още два няма да пускате теми тук за помощ при дадени проблеми. (пожелавам ви при вас да няма грижи, разбира се)

преди 1 час, Тонев написа:

И аз не разбирам този съвет. Имаш ли нещо конкретно предвид, ставайки дума за Леново смартфоните? Познавам няколко човека, които използват Леново и са доволни на този етап.

Мен ме интересува дали някой е използвал въпросните модели и има мнение за тях.

Марката Леново в последните година-две се слави с чудесен хардуер и много, много неприятно неадекватен софтуер.
От това идват и проблемите им и форумите са пълни с негативни отзиви за тях. (говоря като цяло, а не за конкретен модел)
Правилно колегата по-горе ви е посъветвал да бягате далеч от тази марка, защото за същия бюджет може да се намери нещо читаво и стабилно работещо.

Значи има много ама мого голяма разлика какво Леново ще си вземиш. Само не ми обеснявай как Леново това и Леново онова. Всеки телефон ( марка ) си има недостатъци, проблем с хардуер и еди какво си. Казвам ти от лично мнение, че след десетина дни ще направя два месеца от както съм си го взел А7010 и нямам никакви проблем с каквото и да е било. Преди година и половина бях отново с Леново с което нямах пък абсолютно никакви дертове. За това реших да си взема отново Леново. Преди това бях с НТС и мога да ти кажа, че и за него има негативни мнения, но отново повече от година и половина го ползвах и бях адски доволен и сега продължава да се ползва служебно. Така, че тези дето казват "еди какво си" не на мене. ;)

Единствения проблем, който ми направи телефона за сега, е че Гугъл магазина нещо се бъгва, но не съм сигурен дали не е от приложението, а не от телефона, тъй като и други приятели ми споделят, че се бъгва от врем на време, но това не ме грее въобще. ;)

Редактирано от KnoX (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.