Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабел HDMI - Display Port

Featured Replies

Здравейте !

В няколко сайта търсих усилено кабел, който да е пригоден за свързване на HDMI изход от компютър към Display Port на монитор. Монитора има само два входа - VGA и Display Port, като звукът в случая не е важен. Достатъчна е само картина. Ще съм благодарен, ако някой е виждал такъв модел из българските магазини. Благодаря предварително.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ВАЖНО! Проверявайте поддържаните от кабела и устройствата версии на HDMI. Поддържаната версия от кабела трябва да е не по-малка от версията, поддържана от източника.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Миналата седмица търсех усилено кабел за фотоапарата си, макар да е USB- "някакво си" микро USB. Проблемът бе, че аз имам два подобни кабела, но не стават. И двата са с различини micro USB. Затова запомних какво точно търся и обиколих хипермаркетите. Първо в ТП. Гелдах, чудех се, всякакви кабели, ама моя го видях само като някакъв комбиниран изход. После викам да отида в Кауфланд и о, чудо. Намерих си кабела и то на досатъчно ниска цена. Та идеята ми е - запомни какво точно търсиш и обиколи тия магазини. 

Фотоапаратите обикновенно не са със стандартно микро USB ами имат контакти и за AV сигнал.

За капак различните фирми използват един куп несъвместими един с друг куплунзи http://elimex.bg/category/1166/kabeli-usb-za-fotoaparat.html

преди 24 минути, ined написа:

Фотоапаратите обикновенно не са със стандартно микро USB ами имат контакти и за AV сигнал.

За капак различните фирми използват един куп несъвместими един с друг куплунзи http://elimex.bg/category/1166/kabeli-usb-za-fotoaparat.html

И трите ми кабела са за 3 фотоапарата - едно Сони и два Nikon,  но са все разлчини. Все пак тоя на Сони става за GSM Нокиа, но пък не и за следващия модел на Nokia. Но темата е за съвсем друго. Аз предложих на Стефко да запомни какво търси и да обиколи и TP  и Кауфланд и Техномаркет, а и някой магазин за електроника в Търново. 

преди 1 час, sennheiser написа:

И трите ми кабела са за 3 фотоапарата - едно Сони и два Nikon,  но са все разлчини. Все пак тоя на Сони става за GSM Нокиа, но пък не и за следващия модел на Nokia. Но темата е за съвсем друго. Аз предложих на Стефко да запомни какво търси и да обиколи и TP  и Кауфланд и Техномаркет, а и някой магазин за електроника в Търново. 

Намерихме  кабел в Технополис. Беше ми трудно без кола да ходя до гара В Tърново, но магазинът ни е там за съжаление. Кабелът не е за мен а за мой приятел. Утре ще го вържем. На всички, нашите благодарности и смятам, че темата е приключена благополучно. 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ще свърши като видиш картинка на монитора. :) 
И нали си знаеш - свързване на кабела при изключени от мрежата (220В) устройства.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 6 минути, ExaFlop написа:

Ще свърши като видиш картинка на монитора. :) 
И нали си знаеш - свързване на кабела при изключени от мрежата (220В) устройства.

Отговорил съм ти. Така добре ли е, за да се разбираме с половин дума?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.