Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов телефон до 450лв

Featured Replies

Здравейте преди месец писах за покупка на конфигурация, но така и не можах да се сдобия с такава. Изпуснах моят huawei g7 и стана буквално на сол. Занесох го на сервиз, но май няма да го бъде. Чакам го вече 3 седмици, човекът каза че е поръчвал четири дисплея, но всеки един се е оказал дефектен. Ползвах го 2 години и нямах никакви проблеми с него, сега ползвам huawei p8 lite и също съм впечатлен, но той е на роднина и ми го е дал за 1 месец. Решил съм да си закупя нещо ново и отново съм се ориентирал към huawei по точно p9 lite. Бюджетът е 450 лева не мога да отделя нито лев повече. Телефона ще го ползвам само за интернет, нито ще правя снимки, нито нещо друго. Не робувам на марки, но не харесвам samsung и Lg. Може да го закупя от всякъде. Отворен съм за съвети от всекиго.

Редактирано от Tsvetomir1 (преглед на промените)

преди 6 минути, Tsvetomir1 написа:

Може да го закупя от всякъде. Отворен съм за съвети от всекиго.

Щом е само за интернет, ще минат сега колегите, които са много навътре с китайските апарати и ще ви препоръчат нещо с по-добри показатели да поръчате от Китай.
Аз скоро продадох един Xiaomi Redmi Note 3 Pro, с който, ако си допаднете, ще имате дълго съвместно съществуване и ще влезете под определения от вас бюджет.

• Автор
преди 11 минути, algor написа:

Щом е само за интернет, ще минат сега колегите, които са много навътре с китайските апарати и ще ви препоръчат нещо с по-добри показатели да поръчате от Китай.
Аз скоро продадох един Xiaomi Redmi Note 3 Pro, с който, ако си допаднете, ще имате дълго съвместно съществуване и ще влезете под определения от вас бюджет.

Явно съм се изразил погрешно, за което се извинявам. Имах предвид че мога да го поръчам от всякъде от България, че нямам проблем в избора на магазин. Само да попитам, ако съм си подновил договора във виваком пред месец, може ли да си взема телефон от там чрез моя договор, защото знам че може да го вземеш на доста по-ниска цена ако договора ти е от по скъпите. Задавам въпроса, защото мисля ,че само при подновяването на договора може да си закупиш телефон или греша.

Редактирано от Tsvetomir1 (преглед на промените)

преди 4 минути, Tsvetomir1 написа:

Явно съм се изразил погрешно, за което се извинявам. Имах предвид че мога да го поръчам от всякъде от България, че нямам проблем в избора на магазин. Само да попитам, ако съм си подновил договора във виваком пред месец, може ли да си взема телефон от там чрез моя договор, защото знам че може да го вземеш на доста по-ниска цена ако договора ти е от по скъпите. Задавам въпроса, защото мисля ,че само при подновяването на договора може да си закупиш телефон или греша.

До 20 дни след сключването на договора, можете да вземете апарат.

• Автор
преди 4 минути, algor написа:

До 20 дни след сключването на договора, можете да вземете апарат.

Следователно аз като като съм си подновил договора преди 2 месеца няма да мога, така ли да разбирам?

преди 34 минути, Tsvetomir1 написа:

Следователно аз като като съм си подновил договора преди 2 месеца няма да мога, така ли да разбирам?

Е...
Написах го кратко и ясно, а вие какво разбирате нямам идея.
20 дни звучат ли ви като два месеца?

На външен вид добре ми се вижда, но съм имал подобен на него - HTC Desire 610, който ползва същия процесор - умрел кон е. Като телефон не беше лош, оцеля ми бая време в ръчичките, обаче вътре се беше изкъртил конектора на камерата след изпускане, сглобката беше много зле. Дядо ми си взе P9 lite, много читаво телефонче, имаха вариант и за Honor 7 lite, същия е като P9 Lite, но по-евтин. По-грозен е, но реално е същият телефон.

Редактирано от Монката (преглед на промените)

• Автор

Здравейте отново! От няколко дни съм горд собственик на huawei p9 lite. Камерата е на ниво и за сега нямам проблеми или някакви забележки. Мога да кача няколко снимчици ако някой пожелае. Само се надявам скоро да дойде ъпдейта за андроид 7.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.