Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с run

Featured Replies

здравейте, имам следния проблем. За всички други програми като дам десен клик, в падащото меню имам опция "стартирай като администратор". Но за Run нямам. Така като в cmd не мога да стартирам sfc / scannow, защото нямам админски права. 

За кой Windows става дума? Ако е за Win 7 - иди в папката %windir%\system32 намери cmd.exe, кликни с десен клик и избери Pin to Start menu. Сега кликни на Start  бутона, намери горе иконата на cmd, кликни с десен бутон по нея и избери Properties. В отворилия се прозорец кликни на Adwanced  и сложи отметка Run as Administrator. потвърди с Apply > OK. Вече имаш админски доспът при стартиране от тази икона /( в Старт менюто)

• Автор

Да, извинявам се, че не написах за кой Windows става дума. Да, с  Windows 7 съм и твоя начин проработи! Благодаря много, ExaFlop!

преди 36 минути, ExaFlop написа:

За кой Windows става дума? Ако е за Win 7 - иди в папката %windir%\system32 намери cmd.exe, кликни с десен клик и избери Pin to Start menu. Сега кликни на Start  бутона, намери горе иконата на cmd, кликни с десен бутон по нея и избери Properties. В отворилия се прозорец кликни на Adwanced  и сложи отметка Run as Administrator. потвърди с Apply > OK. Вече имаш админски доспът при стартиране от тази икона /( в Старт менюто)

В system32 е миш-маш от файлове и докато намериш каквото ти трябва, може обриви да получиш. Има един много по-лесен начин и отнема около 10-ина секунди. Провлачването става с натискане и задържане на десния бутон на мишката. Най-добре се гледа видеото на цял екран. И не, видеото не е за теб, велики "мъдрецо", а за автора на темата.

преди 4 минути, rado84 написа:

В system32 е миш-маш от файлове и докато намериш каквото ти трябва, може обриви да получиш

При вече свършенма работа, що мажеш? Ей тъй за спорта? И всеки път да търси Run as Admin по метода във видеото? Вместо да си кликне забодената икона и да е в джаза.

преди 42 минути, alg7 написа:

Да, с  Windows 7 съм и твоя начин проработи! Благодаря много, ExaFlop!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 14 минути, ExaFlop написа:

При вече свършенма работа, що мажеш? Ей тъй за спорта? И всеки път да търси Run as Admin по метода във видеото? Вместо да си кликне забодената икона и да е в джаза.

Ама на теб верно нещо ти липсва - това, което показах във видеото е именно начин да забодеш икона в старт менюто и да си я имаш занапред. Само че следващия път, в който му се наложи да търси нещо друго, ще знае как да забоде още една и още една икона в старт менюто с едно движение, вместо да рови из system32 или където и да било другаде. Аз му показвам лесен начин да си спести ровенето, а ако на теб ти харесва да се бориш със system32 като прасе с тиква, проблемът си е твой.
Напомняш ми за един "експерт" в YouTube, който в клип за 2 мин. 30 сек. показва как се стига до една настройка, до която аз стигам за под 10 секунди точно през Search полето на Windows 7.

преди 8 минути, rado84 написа:

Напомняш ми за

Всеки е свободен да се губи на акъл колкото си иска.

преди 11 минути, rado84 написа:

като прасе с тиква

Моля, бъди по-внимателен със сравнения.

преди 3 минути, ExaFlop написа:

Всеки е свободен да се губи на акъл колкото си иска.

Очевидно ти се справяш много успешно с тази задача, щом не знаеш толкова простото нещо, че влаченето на EXE с десния бутон и пускането му върху старт бутона "залепя" пряк път в старт менюто към същото това EXE.

Чудя се кога ще спреш да спамиш чужда тема в стремежа саи да покажеш колко си велик. евалата ти прайм ве бате. велико си. Ай спирай спама!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.