Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с моите файлове

Featured Replies

Януари месец споделих и помолих за помощ в този подфорум за проблем, който се е появил. Никой не обърна внимание от администрацията.

Не мога да отворя "Моите файлове" и да ги редактирвам(изтривам) понеже за качване на снимков материал ползвам само функцията на форума. Тогава споменах, че това се наблюдава със всички браузери.  Сега съм  с нов компютър. Положението е същото както и преди. Ако някой от администрацията забележи поста ми, предварително му благодаря!

ScreenShot001.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, * СТЕФАН * написа:

Януари месец споделих и помолих за помощ в този подфорум за проблем, който се е появил. Никой не обърна внимание от администрацията.

Не мога да отворя "Моите файлове" и да ги редактирвам(изтривам) понеже за качване на снимков материал ползвам само функцията на форума. Тогава споменах, че това се наблюдава със всички браузери.  Сега съм  с нов компютър. Положението е същото както и преди. Ако някой от администрацията забележи поста ми, предварително му благодаря!

Стефане, какво виждаш като отвориш този линк?

https://www.kaldata.com/forums/attachments/

преди 8 минути, capnemo написа:

Стефане, какво виждаш като отвориш този линк?

https://www.kaldata.com/forums/attachments/

Виждам точно това, което съм виждал винаги до сега изключая времето - януари - 22 март 2017 година. Или моите файлове, които искам да изтрия, за да мога да качвам нови, ако се налага към даден пост. Ето, това виждам!

ScreenShot001.jpg

преди 10 минути, * СТЕФАН * написа:

Виждам точно това, което съм виждал винаги до сега изключая времето - януари - 22 март 2017 година. Или моите файлове, които искам да изтрия, за да мога да качвам нови, ако се налага към даден пост. Ето, това виждам!

Пробвай да ги филтрираш по тип и/или дата/име/размер. Аз виждам всички мои файлове от 2011 то сега

преди 7 минути, capnemo написа:

Пробвай да ги филтрираш по тип и/или дата/име/размер. Аз виждам всички мои файлове от 2011 то сега

Благодаря ти! Как да изпълня Ваше предписание (не визирам само теб) като при избиране на "Моите файлове" се появява прозорецът, който съм снимал в първия пост? Не ме допуска никъде, освем да гледам него като теле в железница? Бих го направил, но нищо не се получава. А сега, както казах от днес съм със съвършенно нов компютър и софтуер на него.

преди 4 минути, * СТЕФАН * написа:

Благодаря ти! Как да изпълня Ваше предписание (не визирам само теб) като при избиране на "Моите файлове" се появява прозорецът, който съм снимал в първия пост? Не ме допуска никъде, освем да гледам него като теле в железница? Бих го направил, но нищо не се получава. А сега, както казах от днес съм със съвършенно нов компютър и софтуер на него.

Разбирам. Явно има проблем с който администраторите трябва да се заемат..

преди 3 минути, capnemo написа:

Разбирам. Явно има проблем с който администраторите трябва да се заемат..

Капитане!

Дано се заемат че мястото ми е съвсем малко. Дори се въздържах от снимков материал, поради факта, че не знаех колко ми остава до 10 мегабайта.

Още веднаж благодарности от мен и лека вечер! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.