Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за темплейт на WordPress..

Featured Replies

Здравейте.  Купих си хостинг и домейн в superhosting. В сайта им пише, че поддържат WordPress. Първи въпрос. Това значи ли, че няма нужда да инсталирам WordPress(той е наготово инсталиран)  или напротив необходимо ще е да инсталирам WordPress ако искам да го ползвам. Или мога да го инсталирам , но и мога да ползвам готовия инсталиран на сайта им(ако е това, кое е по-добре?). Втори въпрос. Харесах си темплейт за WordPress, за да го ползвам трябва ли да го инсталирам в WordPress или просто трябва да го кача и той автоматично ще заработи. Не съм се занимавал със сайтове от 2005-а година. Това е страшно дълъг период в който съм позабравил някои неща, но си припомням нещата малко по-малко. Занимавал съм се с инсталиране на phpBB форуми с темплейти за тях(в тези далечни времена).  Моля да извините задаването ми на въпроси, които смятате за глупави. Просто имам нужда от отговори.   И последен въпрос:  Текста в темплейта трябва ли да модифицирам преди да ъплоудна или това се прави после в WordPress? 

Редактирано от ignorant (преглед на промените)

Здравей,

Значи Wordpress може да се инсталира от cPanel-a на хостинга. Само трябва да въведеш домейна, името, описанието и данните ти за админ панела. Това става от Softaculous. 

Темплейта може да се избере директно от админ панела(трябва да му знаеш името) или да го свалиш, качиш на хоста и активираш.

И за последния. Зависи къде искаш да добавяш/редактираш текста. По принцип всичко си е от админ панела, но примерно за редакция на футъра - трябва да се пипне кода. Ако имаш въпроси - пиши.

• 6 месеца по-късно...

След като си го закупил хостинга влез в име-на-сайта.com/cpanel. Търси Softaculous и там има качени решения за wordpress и други платформи. инсталираш си го и като влезеш в админ панела на wordpress просто си слагаш темата, която си избрал. Дано съм бил полезен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.