Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обновлението Windows 10 Creators Update вече е достъпно през Update Assistant

Featured Replies

Пролижението Update Assistant започна "да раздава" Windows 10 Creators Update
Ако имате инсталиран Update Assistant, при стартирането му, ще започне да се сваля Creators Update издание 15063.

Upgrade Assistant може да се изтегли от 
тук.

logo.png

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

При мен не се появява все още /напълно ъпдейтнат и неинсайдърски уиндоус/. Вероятно ще го пуснат на части.

• Автор

Аз съм с него от няколко дни. Теглиш с асистента и обновяваш

Хм, този ъпргейд ассистънт не е същия, който е на download site-а... Иначе да - започна да тегли новата версия.

Мисълта ми, беше, че не е официално пуснат още :)

• Автор

Мисълта ми е, че не казваш благодаря за новинката, а защо на офисиалния сайт не присъства...

преди 1 час, ExaFlop написа:

Мисълта ми е, че не казваш благодаря за новинката, а защо на офисиалния сайт не присъства...

Не знам защо е нужна толкова докачливост и придаване на важност заради няколко нормални въпроса... А можеше просто да посочиш източник на информацията примерно.

• Автор

Остани си със здраве! А може и да не се споделя информация, нали? И кое точно е лошото на вежливостта? Знам, че на някои хора им е много трудно да кават "благодаря"

преди 29 минути, ExaFlop написа:

Остани си със здраве! А може и да не се споделя информация, нали? И кое точно е лошото на вежливостта? Знам, че на някои хора им е много трудно да кават "благодаря"

Последен offtopic в темата - нищо лошо няма във вежливостта и това да се каже благодаря. Винаги когато съм считал, че дадена информация е полезна съм го показвал по съответния начин.

Не съм сигурен обаче доколко е положителна черта, просенето/изискването на благодарности... 

без коментар относно предния пост...ъ-ъ-ъ...тъй де, Ганювска работа

• Автор
преди 45 минути, toc написа:

просенето/изискването на благодарности

Не си прося благодарност, а се дразня от неблагодарност! Ако не можеш да направиш разлика, лошо...
Ко ми викаш? Не си ползвал?

Аз, обикновено като ползвам нещо ново, което са ми показали, задължително изразявам благодасрност. Ама това е въпрос на манталитет, на възпитания и други такива гадинки.
Айде, със здраве...

Не разбирам какво питаш.

Опитал съм се да кажа, че файлът, линк към който си дал, е различен от файла на официалната страница за сваляне на Win10. И да - с твоята версия на Update Assistant-а ъпгрейда е достъпен и се тегли.

На мерудията на всяка гърне /ъ-ъ-ъ/ не мисля да отговарям.

Едит: Не знам защо се тълкува задаването на въпроси и изразяване на някакво мнение за неблагодарност. Както и да е, приятен ъпгрейд на всички :) 

Редактирано от toc (преглед на промените)

преди 12 минути, toc написа:

На мерудията на всяка гърне /ъ-ъ-ъ/ не мисля да отговарям.

:lol6:

преди 13 минути, Iliyan Nikolov написа:

Линка при мен не се зарежда:no-no:

Capture.PNG55.PNG

това не ми прилича на браузър Ръбчо

преди 7 минути, ExaFlop написа:

Виж в hosts  файла има ли уеб адреси на microsoft.

Няма да помогне - файлът е свален от сървъра.

преди 5 часа, toc написа:

Хм, този ъпргейд ассистънт не е същия, който е на download site-а... Иначе да - започна да тегли новата версия.

твоят си работи без никакви проблеми

преди 8 минути, дръндю написа:

твоят си работи без никакви проблеми

Работи, но upgrade assistent-а е стара версия - от октомври 2016 и съответно не показваше, че има ъпгрейд. Файла от линка на ЕхаFlop е /беше/ версия от март 2017.

Едит: Официално ъпгрейда не е пуснат. Друг е въпроса дали тази възможност, която са били оставили Майкрософт временно, е била нарочно или без да искат.

Редактирано от toc (преглед на промените)

Не знам какво теглите, но вчера аз теглих ISO с Media Creation Tool и инсталирах върху повредения хард диск. В ъпдейтите най-горе на уиндоус панела за обновяване пишеше на български "Честито, ала-бала, вече можете да преминете към Windows 10 за Създатели Актуализация", нещо от сорта. Само трябваше да кликна на линка, който ми предлагаха, за да видя какво ще ми подари. Но главата ми беше болна заедно с харда, всичко се повреждаше, беше мрежова карта, звукова карта, после браузъра, как да мислиш за възход. :) 

Изтеглих Windows10Upgrade17384.exe , но не ми позволява да свалям ISO! :( 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.