Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Iphone 4

Featured Replies

Добър вечер на всички! Моля някой да ми помогне, след опит за актуализация на софтуера, айфонът не иска да се включва. След като задържа бутона за включване се включва, показва логото на Епъл, иска да го конфигурирам на какъв език да бъде и в коя държава се намирам и след това пише Connect to iTunes. Гледах клипчета в интернет, опитах да го ресторна с iTunes, всичко беше наред, ресторна се, но после след като включа телефона, отново ми изписва Connect to iTunes. Някакви идеи защо не се получава и как да го оправя? Телефонът е iPhone 4. Благодаря предварително! 

• Автор
преди 3 минути, algor написа:

Актуализация на софтуера?
На 4-ка?
Към днешна дата?!?!

Дайте инфо с кой iOS е бил апарата и на кой го акутализирахте?

Телефонът не е мой, на един приятел е, даде ми го да го оправя, каза ми че е бил със заводската версия на софтуера на 4-ката и че се е опитал да го актуализира до iOS 7, но не знам точно до коя версия. 

Те всички версии за който и да е iPhone са "заводски".

Вие не сте погледнал коя е версията на работещия апарат, така ли?
Вашия приятел е нов собственик на апарата - тоест купил го е тия дни или си го ползва от година-две-три?
И как се опитахте да актуализирате софтуера - на компютър, OTA или по друг начин?

Дайте възможно най-подробно инфо, за да не си играем на стражари и апаши цяла нощ и ако искате да получите адекватна помощ.

преди 6 минути, osko97 написа:

даде ми го да го оправя

А той (приятеля ви) има ли идея че го оправяте по форуми ?
Последна актуална версия за iPhone4 ако не се лъжа е 7.1.2
iTunes ще я изтегли и инсталира автоматично.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор
преди 12 минути, algor написа:

Те всички версии за който и да е iPhone са "заводски".

Вие не сте погледнал коя е версията на работещия апарат, така ли?
Вашия приятел е нов собственик на апарата - тоест купил го е тия дни или си го ползва от година-две-три?
И как се опитахте да актуализирате софтуера - на компютър, OTA или по друг начин?

Дайте възможно най-подробно инфо, за да не си играем на стражари и апаши цяла нощ и ако искате да получите адекватна помощ.

Имах предвид, че никога не е бил ъпдейтван с по-нови версии, а той си го купи от OLX преди няколко месеца и просто от мерак искал да го ъпдейтне. Не знам коя му е била първата версия на iOS-a, но ми каза, че е опитал да го ъпдейтне до 7-мицата, но не знам точните цифри на версията. Мисля, че е опитал да го ъпдейтне направо през телефона.

преди 1 час, BMW Маниак написа:

А той (приятеля ви) има ли идея че го оправяте по форуми ?
Последна актуална версия за iPhone4 ако не се лъжа е 7.1.2
iTunes ще я изтегли и инсталира автоматично.

Не знам какво е искал да направи, просто ми каза, че опитал да го ъпдейтне, но не се с получило. А това относно къде го оправям, мисля че няма значение, тук сме за да си помагаме, а не да се съдим! Занимавам се главно с компютри и се справям и със смартфони с андроид и никога не съм се занимавал с боклуците на Епъл. Затова и пиша тук, за да проверя дали някой се е натъквал на такъв проблем и дали го е оправил и как. 

преди 17 минути, osko97 написа:

А това относно къде го оправям, мисля че няма значение, тук сме за да си помагаме, а не да се съдим!  

Това е единия от хората, които разбират от iPhone и iOS и е помогнал на доста хора.
Преди да обвинявате, опитайте се да вникнете в това, което ви се говори, още повече, че нямате понятие от продуктите на Apple.

Като вържете апарата в с компютър и iTunes какво ви дава/казва?

• Автор
преди 44 минути, algor написа:

Това е единия от хората, които разбират от iPhone и iOS и е помогнал на доста хора.
Преди да обвинявате, опитайте се да вникнете в това, което ви се говори, още повече, че нямате понятие от продуктите на Apple.

Като вържете апарата в с компютър и iTunes какво ви дава/казва?

Не съм го обвинил в нищо, просто казах, че няма значение къде го оправям, именно затова пиша тук, за да ми помогнете. Ами видях, че преди да свържа телефона към компютъра, трябва да натисна Home бутона за да влезе в режим Recovey. И в iTunes ми изписва, че има проблем с Айфона и ми дава две опции. Да го ъпдейтна и да го ресторна. Ресторнах го, уж всичко мина както трябва, но телефонът още не може да се използва и си пише Connect to iTunes. Според мен би трябвало след Рестора да се оправи, но уви проблемът си остана.

преди 1 час, osko97 написа:

И в iTunes ми изписва, че има проблем с Айфона и ми дава две опции. Да го ъпдейтна и да го ресторна. Ресторнах го, уж всичко мина както трябва, но телефонът още не може да се използва и си пише Connect to iTunes. Според мен би трябвало след Рестора да се оправи, но уви проблемът си остана.

Вкарай телефона в DFU,(в тубата има доста клипове как се вкарва в DFU) свържи го с iTunes и му дай рестор.
После го активирай пак през iTunes със поставена сим карта в телефона.
Ако ти се появят някакви засечки моля те да постваш и снимки.

преди 2 часа, osko97 написа:

А това относно къде го оправям, мисля че няма значение, тук сме за да си помагаме, а не да се съдим!

Разбира се че няма значение. Но аз ако си дам някоя вещ за ремонт определено трябва да съм сигурен че този който ще я ремонтира разбира от работата си а няма да се учи на нея. Защото по форумите и собственика на телефона смятам че ако беше пуснал темата ще се оправи с ъпдейтта на телефона.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

Прав сте, но той просто знае, че съм на ,,ти'' с компютрите и за това ми го даде, за да се опитам да го оправя. Това с DFU-то го пробвах и го ресторнах, но не съм пробвал със сим карта. Ще опитам и този вариант и ще дам отговор отново, благодаря. 

• Автор

Здравейте отново, сложих сим картата си, включих го и го свързах към iTunes, и ми засече ето това: 

Заснемане.PNG

• Автор

Като по чудо се включи и иска да се свърже към Wi-Fi, свързах го, изписа ми, че трябва да сложа карта, за да го активирам, сложих, но когато започне да се активира ми изписва Device Unknown. Защо не може да се активира? 

Такъв проблем с активацията аз поне за първи път срещам.
Между другото IMEI номера му чист ли е ? Да не се окаже че в някой черен списък.

• Автор

Извинете, че не писах веднага, нямах време. И на представа си нямам. :(

Сложи друга сим карта като включваш телефона задръж Home button + Power button кънектвъш телефона към компа влизаш в айтунс теглиш ipsw файла от сайта последната версия цъкаш на телефончето отгоре в ляво на ъпдейт където е задържаш shift и цъкаш ъпдейт избираш ipsw файла и почва да се ресторва и сичко като мине по план се оправя 

• Автор
преди 7 часа, Уолтър Уайт написа:

Сложи друга сим карта като включваш телефона задръж Home button + Power button кънектвъш телефона към компа влизаш в айтунс теглиш ipsw файла от сайта последната версия цъкаш на телефончето отгоре в ляво на ъпдейт където е задържаш shift и цъкаш ъпдейт избираш ipsw файла и почва да се ресторва и сичко като мине по план се оправя 

Ще пробвам благодаря!

преди 1 час, osko97 написа:

Ще пробвам благодаря!

Под сайт разбирай ipsw сайта ipsw <- цък избирай марката и модела GSM,Global е.т.ц ако не знаеш провери в гугъл теглиш версията и гото

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.