Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся помощ за прехвърляне на контакти от и на GSM

Featured Replies

Привет.

Апарат: THL5000T с Android

Всичките контакти са на пощата в gmail. Мога да ги прехвърля на телефона. Когато пробвам да ги копирам на Сим картата не се копират всички контакти и излиза съобщение, че паметта за електронни пощи е пълна ?!? Идеята е да прехвърля контактите на BlackBerry 9720. Софтуерът на ББ няма опция за приемане на контакти. Поради някаква причина /най-вероятно защото картата ми не е с ББ настройки/ не мога да настроя gmail на ББ. PhoneCopy не може да бъде инсталиран на ББ.  Някаква идея как да ги прехвърля ?

Редактирано от 2249 (преглед на промените)

Като гледам модела е от 2013-а година - тоест би трябвало да работи с Блекбери пакет от мобилен оператор.
Доколкото помня, там самия мобилен пакет се активира на номер и имейл адрес.
Добавете контактите в имейл адреса, който ползва устройството и би трябвало всичко да е наред.

пп. Вътрешната памет и РАм паметта са по 512мб - не очаквайте чудеса и е нормално да ви излизат съобщения, че паметта  е пълна.

ппп. Ако сте си купил такъв апарат, защо не прочетете малко за него от обща култура поне да се ограмотите и да знаете А и Б поне, а после да търсите помощ по форумите?
Не ми е важно да го знам това, но ми е интересно, че не знаете елементарни неща за апарата си...

• Автор

Телефонът работеше с ББ пакет, активиран през самата карта. Картата вече не е с този пакет и е на друг телефон. Не сте прочели правилно - съобщението излиза на телефона с Андроид при опит за прехвърляне на контактите от gmail акаунта на СИМ картата.

преди 18 минути, 2249 написа:

Телефонът работеше с ББ пакет, активиран през самата карта. Картата вече не е с този пакет и е на друг телефон. Не сте прочели правилно - съобщението излиза на телефона с Андроид при опит за прехвърляне на контактите от gmail акаунта на СИМ картата.

Явно не съм, извинявам се!

Не се мъчете да ги прехвърляте на картата, а направо от компютъра влезте в gmail-а си и ги експортнете в някой формат на десктопа или където ви е кеф на компютъра.

Имате ли добавен работещ имейл на ББ?

• Автор

Ще пробвам да направя експорт на контактите в gmail на каквото е възможно и ще пробвам импорт.

Не мога да добавя. Явно е възможно саво през карта с ББ пакет.

преди 5 минути, 2249 написа:

Ще пробвам да направя експорт на контактите в gmail на каквото е възможно и ще пробвам импорт.

Не мога да добавя. Явно е възможно саво през карта с ББ пакет.

Добре.
Направете експорт на контактите в някакъв формат и ги запаметете на десктопа, а след това от някоя поща си ги изпратете на джимейла (или друга по ваш избор) като прикачен файл.
Влезте си в пощата през браузъра и като кликнете на прикачения файл с контактите би трябвало да ви пита дали да ги инсталира или да ги отвори с редактор някакъв...
Има вариант направо да ги инсталира без да пита...

Пробвайте този начин да видим.
Така си изпортирам контактите от години на всички апарати, без значение ОС каква е, но само на ББ не съм пробвал метода.

преди 2 минути, 2249 написа:

Там е работата, че без карта с ББ настройки инсталирането на поща е невъзможно.

Не я инсталирайте, а я отворете през браузър.
Това ви казах по-горе.

• Автор
преди 1 час, algor написа:

Не я инсталирайте, а я отворете през браузър.
Това ви казах по-горе.

Да. Сега аз не разбрах.

Идеята Ви за експорт в някакъв формат излезе сполучлива. Направих експорт на контактите от gmail в .CSV /експорт за Outlook/. Установих, че софтуерът на ББ може да направи импорт на контакти, въведени в MS Outlook като такива. Стартирах MS Outlook и направих импорт на контактите от файла.CSV: File -- Import and Export Wizard -- Import from another program or file. Избрах опцията Comma Separated Values и избрах .CSV файла. Така направих импорт на контактите в MS Outlook. След това стартирах софтуера на ББ и избрах Organizer, маркирах Contacts и зададох посока на импорт само съм ББ устройството. Синхронизирането мина без проблеми.

Нарочно го пиша така подробно, защото след дълго търсене така и не намерих работещ начин за това. И дано послужи и на друг.

Поздрави.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.