Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да забързаме Формат фактори / конвертър/

Featured Replies

Привет . Има ли начин да се забърза тази програма формат фактори ?
Конвертира доста бавно :(
Ясно ми е че самото действие става бавно ...
Но все пак искам да попитам ако някой може да даде акъл ???
Направил съм и настройките оптимално !
Дори когато конвертирам файл ...Задавам висок приоритет за работа на програмата .
НО !
За да сложа букви и конвертирам един филм от около 1.5 гига отнема повече от 3 часа :(
Та дайте акъл ....Ако трябва може да ми предложите някой по - бърз конвертор но да може да се вграждат и субтитри с него
БЛАГОДАРЯ !

Редактирано от dzaabo
Грешки в правописа (преглед на промените)

Зависи от хардуера. 3 часа е поносимо време за прекодиране.

Сменяш кошницата с друга и добавяш SSD.

преди 57 минути, dzaabo написа:

Ако трябва може да ми предложите някой по - бърз конвертор но да може да се вграждат и субтитри с него

Това:https://www.kaldata.com/софтуер/free-video-converter-factory-56435.html

Работи относително бързо,вгражда и субтитри.Е,зависи и от железарията както ти написаха по-горе.

преди 13 минути, Only Fools and Horses написа:

Това:https://www.kaldata.com/софтуер/free-video-converter-factory-56435.html

Работи относително бързо,вгражда и субтитри.Е,зависи и от железарията както ти написаха по-горе.

Може ли да вгражда 3D субтитри върху 3D филм? :)

Ще може когато ме няма мен и пра-внуците ми. :D Като мине още някоя световна война, ще завещаят програмата на доброволец да направи от пиле млеко.

• Автор

Благодаря ви за съветите :)
А кошницата наистина си е вехта :) Но пък все още работи добре :)
На някалка пъти ми идва да я изхвърля и душа не ми дава ...Ще го ползвам докато бачка :)
Отново благодаря .

Едно предложение и от мен. Freemake Video Converter - версия, не по голяма от 4.7. От там нататък е платена. Можеш да си намериш със сигурност от замунда. Ако я ползваш, преди инсталацията обезателно изключи интернет връзката, защото иначе ще те заведе на платена версия. Успех. Времето на конвертиране много зависи от хардуера, с който разполагаш и типовете файлове като оригиналният и този в който го конвертираш. Няма българско меню, но ако си добре с руският, няма да имаш проблем. Още. Изходният файл(конвертираният) можеш да си го избираш по обем, така че да се събере на някакъв диск, към който си имаш предпочитания. Ползвам я 6 години без проблем (версия 4.0.1). Успех.

преди 10 часа, Mlechko написа:

Може ли да вгражда 3D субтитри върху 3D филм? :)

Ще може когато ме няма мен и пра-внуците ми. :D Като мине още някоя световна война, ще завещаят програмата на доброволец да направи от пиле млеко.

Абе ти болен ли си или ти хлопа дъската? Нямаш един пост, в който да си дал нещо полезно на хората. Защо не си напълниш бутилката с млекце, та и сложи биберона и ...муцай, колкото искаш! Не ти ли омръзна да си дървен философ?Прочети поста на питащият. Къде споменава за твоите гъзории? Пълно със шебеци в този форум! (шебек - вид малка маймуна) - ако не го знаеш да ти е за разясняване. Няма нищо общо със 3D филмите!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 36 минути, Непознат написа:

Абе ти болен ли си или ти хлопа дъската? Нямаш един пост, в който да си дал нещо полезно на хората. Защо не си напълниш бутилката с млекце, та и сложи биберона и ...муцай, колкото искаш! Не ти ли омръзна да си дървен философ?Прочети поста на питащият. Къде споменава за твоите гъзории? Пълно със шебеци в този форум! (шебек - вид малка маймуна) - ако не го знаеш да ти е за разясняване. Няма нищо общо със 3D филмите!

Слаб народ - слаба държава. Слаби потребители - слаби програми.

Не е въпроса за субтитрите, ами виж нагоре един твой съратник какво отбелязва. Намеква, че владее някакъв занаят и той бил субтитри. :)

преди 12 часа, dzaabo написа:

Привет . Има ли ххххххххххххххх

Няма начин, а и резултата е приличен за конвертиране по - време!

преди 3 часа, Mlechko написа:

Не е въпроса за субтитрите, ами виж нагоре един твой съратник какво отбелязва.

В темата цитираш само мене и ще ти отговоря,но не по моя начин,а както искат модераторите защото иначе няма да прочетеш отговора ми.

Субтитрите не са ми занаят,написах това което знам.

Ти си много добър,но не казваш нищо.Пишеш само колко си велик.Кажи нещо смислено и ще те поздравим.Дай я тая твоя програма,но подозирам,че е някоя кракната професионална,платена.

Във форума се помага,избивай си комплексите другаде!

преди 10 часа, Only Fools and Horses написа:

Субтитрите не са ми занаят,написах това което знам.

Ти си много добър,но не казваш нищо.Пишеш само колко си велик.Кажи нещо смислено и ще те поздравим.Дай я тая твоя програма,но подозирам,че е някоя кракната професионална,платена.

Не! Не позна! Програмите са две безплатни - маймунките работят на тях.... Защото са толкова много елементарни, че чак се питам дали е истина, понеже експлоатацията се свежда до два или максимум три клика. Има нужда от 4-5 приставки. Достатъчно загатнах, вече трябва да си наясно за какво говоря. Ще е много неприятно утре да сваля някакъв 25 гигабайтов филм с гнусен превод. Така че нека оставим отличниците да си работят.... Карай си с конвертeра и записвай DVD. :)

Въпроса беше дали е нормално да се чака толкова, всички са му отговорили. И при 3D енкоудера се чака 4 часа и половина за два часов филм при умерен режим на работа. За конверторите има опции за хардуерно ускорение. Никой не му го предложи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.