Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Електрически скейтборд

Featured Replies

Привет!

Не знам дали на правилното място поствам темата, ако греша - моля да ме извините, а модераторите да я преместят.

Живея в чужбина, по-точно в Германия, в голям град, където предвижването с кола не е далавера, а понякога градският транспорт не те отвежда до крайната точка. Забелязах някои колеги студенти, които се предвижват с този вид електрически скейтбордове, които са нова тенденция от известно време (особено популярна из американските youtube-ри). Та реших да се посъветвам и с някои от вас (дано има такива). 

Имате ли подобно ''превозно средство''? Познавате ли някого, който има? Ако да, коя марка бихте ми препоръчали? Става въпрос за нещо в рамките на 500 Евро. Наясно съм с водещите пазара марки от по над 1000 Евро.

Благодаря за вниманието!

преди 10 минути, ExaFlop написа:

По-добре му дай нещо към германски сайт.

Иначе, аз лично никога не бих дал 500 лева за подобна простотия. Да не говорим, че батерията няма да издържи особено дълго. По-добре велосипед или скутер. Например - цък.

Слушам ;) :
http://www.ebay.de/bhp/elektro-skateboard

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Тези Електричски бордове, са по скоро за забавление отколкото за реално транспортиране из града.. нито можеш да се качваш от улица на тротоар, нито да вървиш по чакъл, с скейтборда, много лесно може да се гътнеш някъде.  Колелото е  най-добрия начин за предвижеане!

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

Ти откакто имаш колело си станал голям експерт, а?
Авторът си търси начин да се придвижва по улиците(предполагаемо асфалт в немския град). А има и скейтове с по 10-12 см колела.
Пример:

big-daddy-4.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 3 часа, NBS 9322 написа:

Тези Електричски бордове, са по скоро за забавление отколкото за реално транспортиране из града.. нито можеш да се качваш от улица на тротоар, нито да вървиш по чакъл, с скейтборда, много лесно може да се гътнеш някъде.  Колелото е  най-добрия начин за предвижеане!

Моля те не пиши повече.Ставаш за смях.

Иначе аз бих му предложил Boosted Board, но по спомен цената му беше 1000 долара.За други марки не знам, понеже като цяло не се интересувам.Тая главно я знам както и ти каза, от тубата.Прочети из форумите за мнения относно различните марки.

Не аз не ставам смешен...@Pamlea Има различни типове Ел. скейтборди. Автора да беше постнал снимка за да добием няква представа за каквo става на въпрос.

Electric_skateboard(800,600,400watt).jpg

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор

Четейки вчера и днес (и още няколко дни напред) засега се ориентирам към Yuneec E-Go Cruiser 1-2, които са на по-достъпна цена от около 500 евро. Boosted Boards си е водач на пазара, но 1000+ евро (над 2 български бимбирика) не ми се дават. Относно ''забавленческите'' му услуги, съм сигурен, че за българските пътища и тротоари си прав, но тук нещата са в ''малко'' по-добра форма. :) Става въпрос за перфектен асфалт + снижени бордюри точно с такава цел. Като цяло борда ми трябва, за да стигна до спирката на метрото и след това до университета, което са около 2-3 км в посока.

• 2 седмици по-късно...
на 5/10/2017 в 1:19, FUNN313 написа:

Привет!

Не знам дали на правилното място поствам темата, ако греша - моля да ме извините, а модераторите да я преместят.

Живея в чужбина, по-точно в Германия, в голям град, където предвижването с кола не е далавера, а понякога градският транспорт не те отвежда до крайната точка. Забелязах някои колеги студенти, които се предвижват с този вид електрически скейтбордове, които са нова тенденция от известно време (особено популярна из американските youtube-ри). Та реших да се посъветвам и с някои от вас (дано има такива). 

Имате ли подобно ''превозно средство''? Познавате ли някого, който има? Ако да, коя марка бихте ми препоръчали? Става въпрос за нещо в рамките на 500 Евро. Наясно съм с водещите пазара марки от по над 1000 Евро.

Благодаря за вниманието!

Може да разгледаш в https://4sales.bg/83-hovarbordove . Нашите взеха на брат ми електрически скутер от там на доста прилична цена. Едва изчака да спре дъждът и хукна навън с него.

Редактирано от emanuela444 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.