Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран при инсталация на windows 7

Featured Replies

Здравейте. Компютъра ми започна произволно да се изключва сам, реших да го почистя, като за това отворих и захранването което беше потънало в прах изчистих го внимателно но се появи следния проблем: Имам windows 7 инсталиран на компютъра, когато пусна компютъра всичко зарежда до там когато се появява логото на windows и компютъра се рестартира, когато избера при второто пускане да стартира операционна система под repair, започва да прави диагностиката изписва ми че трябва да подкарам windows-a под restor point и когато това стане, ми хвърля син екран с грешка: BAD_POOL_HEADER "STOP: 0x00000019". Сложих си windows 7 на флашка и реших да преинсталирам операционната система, но когато зареди файла през флашката отново ми хвърля същия син екран. Някакви идеи ?

Сега се помъчих да подкарам компютъра под safe mode, отново стигна до зареждането на windows-a след което се рестартира и веднага след това се изключи сам.

Редактирано от Yaskata (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Извинявам се, но това няма нищо общо с моя проблем, вярно че грешката която се хвърля е същата,  но при мене не се получава когато изключвам копютъра, а когато се опитвам да го вкл. Друго си е да имаш работещ компютър на който можеш да инсталираш драйвери и fix такива, друго си е да нямаш работещ компютър който дори не иска да подкара инсталационен файл на windows7.

преди 19 минути, Yaskata написа:

Извинявам се, но това няма нищо общо с моя проблем, вярно че грешката която се хвърля е същата,  но при мене не се получава когато изключвам копютъра, а когато се опитвам да го вкл. Друго си е да имаш работещ компютър на който можеш да инсталираш драйвери и fix такива, друго си е да нямаш работещ компютър който дори не иска да подкара инсталационен файл на windows7.

Провери кабела да не е разместен нещо на харда 

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

Пробвай при стартиране на компютъра да "помпиш" F8 > Safe mode with networking. Виж ще се зареди ли така.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Пробвай при стартиране на компютъра да "помпиш" F8 > Safe mode with networking. Виж ще се зареди ли така.

Това го пробвах не става и така, пак се рестатира сам.

А в safe mode with command prompt?
Пробвай Last good known configuration.

Извади и върни на място модулите памет - да влязат добре - да щракнат.

• Автор

Не мисля, че е от това, но ще пробвам макар, че не съм вадил рам паметите изобщо. Компютъра просто се изключва все едно го дърпам от контакта, изглежда ми като проблем от захранването на мен.

преди 4 минути, Yaskata написа:

Не мисля, че е от това, но ще пробвам макар, че не съм вадил рам паметите изобщо. Компютъра просто се изключва все едно го дърпам от контакта, изглежда ми като проблем от захранването на мен.

Пробвай със друго захранване, за всеки случай :)

• Автор

Пробвах всички възможно SafeMode опции при всичките или ми вади син екран, или се рестартира сам веднага. 

Махнах едната рам памет от 3те общо и всичко тръгна, остава само да видим дали ще се изключва пак и без нея.

Проблема с изключването остава :) .

Редактирано от Yaskata (преглед на промените)

преди 4 часа, Yaskata написа:

Пробвах всички възможно SafeMode опции при всичките или ми вади син екран, или се рестартира сам веднага. 

Махнах едната рам памет от 3те общо и всичко тръгна, остава само да видим дали ще се изключва пак и без нея.

Проблема с изключването остава :) .

Изпробвай всички една по една 

всичко може да ти е. Видео. Рам. захранване. HDD /провери го за грешки с некое LiveCD.

Изпратено от моят SM-A510F с помощта на Tapatalk

• Автор

Проблема със синия екран го реших, едната платка рам памет даде дефект.

преди 30 минути, Yaskata написа:

Проблема със синия екран го реших, едната платка рам памет даде дефект.

Дали е от платката или е от слота?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.