Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

WinRar проблем. Колко да е проблем, но не откривам опция за спиране на автоматичния ъпдейт. Може и под носа да ми е но се "крие".

Помагайте, моля!

преди 42 минути, Кумчо вълчооо написа:

WinRar проблем. Колко да е проблем, но не откривам опция за спиране на автоматичния ъпдейт. Може и под носа да ми е но се "крие".

WinRAR, поне, доколкото ми е известно, няма такава функционалност. Имаш някоя друга програма, която се грижи за обновяването!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 26 минути, Ивайло Костов написа:

Леле, това кой го ползва още?

http://www.7-zip.org/download.html

Аз например още я ползвам. ;)

преди 7 минути, ExaFlop написа:

WinRAR, поне, доколкото ми е известно, няма такава функционалност. Имаш някоя друга програма, която се грижи за обновяването!

Няма такава опция, проверих и не намирам такава. При мене не се обновява автоамтично. При колегата има проблем в телевизора му явно. :)

• Автор
преди 47 минути, Ивайло Костов написа:

Леле, това кой го ползва още?

http://www.7-zip.org/download.html

Аз и не смятам да го заменя и най - вече за 7-Zip

Иначе принципно нямам нищо против обновяванията, но си бях харесал по - стара версия работеща най - добре при мен! Странна работа, хъъъм!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Коя версия ползвате? Има подменю профили и в него има подпрофил за електронна поща.Да не би оттам нещо да се активира.При мен е 5.22.

Редактирано от манол (преглед на промените)

• Автор
преди 19 минути, манол написа:

Коя версия ползвате? Има подменю профили и в него има подпрофил за електронна поща.Да не би оттам нещо да се активира.При мен е 5.22.

Изстреля ме на 5.40.

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Аз и не смятам да го заменя и най - вече за 7-Zip

Аз съм с easy7zip,но имам под ръка и WinRAR Unplugged.Това е portable версия и е активна само когато я стартираш.Досега не е напирала да се обновява.

Държа я само за многотомните архиви,с нея ми е по лесно и не е нужно да асоциираш файлове.

• Автор
преди 28 минути, Only Fools and Horses написа:

Държа я само за многотомните архиви,с нея ми е по лесно и не е нужно да асоциираш файлове.

Абсолютно! 

преди 51 минути, ExaFlop написа:

Beta 3

Принципно избягвам  beta

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Имаш някоя друга програма, която се грижи за обновяването!

Нямам , а и другите приложения и програми си траят!

Впрочем правих няколко контролни сканирания с онлайн скенери и един бе Каспа. т.е. мисля той предлагаше май софтуерни актуализации. Уж изтрих и почистих!

Е, ще да карам така макар че се редуват по - добри с по - лоши версии, ма ще се трае......

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

И аз ползвам Winrar, с тая разлика, че не ми дреме коя версия е. Работи ли? Работи.

преди 22 минути, Eclipse2G написа:

И аз ползвам Winrar, с тая разлика, че не ми дреме коя версия е. Работи ли? Работи.

Друго? 'щот' темата не е кой какъв архивариус ползва, а защо програмата на автора се обновява без негово знание.

• Автор
преди 19 минути, Eclipse2G написа:

Знаеш- винаги има една версия към определен момент която работи най - оптимално  с твоя софтуер и хардуер и няма нещо което да налага ъпдейт към по - висока! Та за това бе и темата, но както и да е, ще се кара на каквото дойде докато бъде докарано до вид (до който бяха докарани много отлични продукти) т.е бъкащи от рекрлама, предлагащи нежелани приложения или просто държащи се като нещо повече от вируси т.е до неизползваем вид! До тогава обаче - ще използвам.

Нямаш ли по-стар инсталатор да я насипеш върху тази версия.

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

Нямаш ли по-стар инсталатор да я насипеш върху тази версия.

Е, то простичко, но не се сетих да пробвам! Ще пробвам!

преди 4 часа, Кумчо вълчооо написа:

Знаеш- винаги има една версия към определен момент която работи най - оптимално  с твоя софтуер и хардуер и няма нещо което да налага ъпдейт към по - висока! Та за това бе и темата, но както и да е, ще се кара на каквото дойде докато бъде докарано до вид (до който бяха докарани много отлични продукти) т.е бъкащи от рекрлама, предлагащи нежелани приложения или просто държащи се като нещо повече от вируси т.е до неизползваем вид! До тогава обаче - ще използвам.

За рекламите съм съгласен. За това на utorrent си стоя на версия 2.0.4. Що се отнася до архиватора, обикновенно го ползвам за разопаковане. Почти никога не архивирам, защото имам място бол. А сега по темата: Winrar няма опция за ъпдейт, било то дори и автоматичен. Някоя програма прави това. Може и да е антивирусната.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.