Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Климатик или ПВЦ дограма

Featured Replies

Не мога да реша какво да избера.Сегашната ми дограма е дървена и има големи дупки които пропускат топлината и в стаята ми е 32 градуса може и по-вече.И така дали ако си взема климатик със сегашната дограма ще успее да охлади, пак и нямам пари и за дограма и за климатик така,че моля помогнете.

Ако е за охлаждане много ясно климатика,сега у нас е 24 градуса и ми е много добре на душата.Иначе като цяло питаш за различни неща.За климатик питай @badr ,а за дограма питай мен.

• Автор

Ако е за охлаждане много ясно климатика,сега у нас е 24 градуса и ми е много добре на душата.Иначе като цяло питаш за различни неща.За климатик питай @badr ,а за дограма питай мен.

[/quot

а кой е @badr

Най-добре е и двете, ако си купиш климатик при тая дограма ще е загуба :), но опитай с климатик и уплътнена дограма

Редактирано от yogle (преглед на промените)

Ми незнам кой е,потърси го.Виж и темата за климатиците.Погледни и форума на Сетком в който има две големи теми за климатици,аз там се образовам по темата.

• Автор

Ми незнам кой е,потърси го.Виж и темата за климатиците.Погледни и форума на Сетком в който има две големи теми за климатици,аз там се образовам по темата.

добре ще пробвам ;) мерси

И климатик да си вземеш и дограмата да смениш, работата ще е наполовина ако не сложиш и едни щорички. Ако има щори /метални или пластмасови тип ролетка/ и без климатик може да докараш хлад в жилището.

Според мен като за начало си сложи нова дограма.Така ще си запечаташ апартамента.Няма да го охлажда достатъчно, като климатик.Но за сметка на това и симата ще стане по топъл.А климатик пак може да си сложиж следващото лято като си посъбереш някой лев. Поздрави!!! :P

Да,и аз мисля че е по-логично да почнеш от дограмата ама в случая става въпрос за охлаждане.Новата дограма няма да те охлади.

• 1 година по-късно...

Климатик и дограма си вземи ако ти позволяват финансите.Ако ще купуваш дограма гледай да е 6 камерна ние сме с такава и навсякаде е топло като напалим камината.Ако пък ще купуваш климатик гледай да е инверторен.Само тфа знам и с тфа мога да ти помогна.Избора е твой. :sobbing:

Редактирано от d0m1nAt3 (преглед на промените)

Виж тук, ние си взехме и дограма и климатик с кредит, връщат до 20% от размера на кредита т.е. ако е за 2-3 години излиза безлихвен :hush:

Дограмата може да е и 4-камерна, важен е стъклопакета да е с К-стъкло(нискоемисийно) а климатика инверторен с висок коефициент на трансформация т.е. марков.

• 2 седмици по-късно...

Щом трябва да избираш... аз бих избрал като първо време климатика... и при първа възможност да сложиш дограма... верно докато сложиш дограма сметките за ток ще ти са поне 10% по-високи ама поне няма се потиш като си седиш в стаята :rolleyes: но не оставяй нещата така... само климатик не върви без добра дограма...

• 3 години по-късно...

...то както е тръгнало и външна изолация да направи ? Пак ще запечата апартамента и с една добра дограма и страхотен климатик... и сичку заспива :D:P

...то както е тръгнало и външна изолация да направи ? Пак ще запечата апартамента и с една добра дограма и страхотен климатик... и сичку заспива :D:P

Колега да беше погледнал кога е пусната темата ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.