Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

Искам да ви попитам имам една система която съм направил но в нея има файлове като data.txt. Въпросът ми е как тази data.txt да я изтрия без да влизам в хоста

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, DvDty написа:

Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

Да ама аз искам да е бутон 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
<a href="delete_data_file.php">Delete</a>
<?php
	//delete_data_file.php
	unlink("data.txt");

Това ли?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да много ти благодаря

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.