Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте,

    Искам да ви попитам имам една система която съм направил но в нея има файлове като data.txt. Въпросът ми е как тази data.txt да я изтрия без да влизам в хоста

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 14 минути, DvDty написа:

    Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

    Да ама аз искам да е бутон 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    <a href="delete_data_file.php">Delete</a>
    <?php
    	//delete_data_file.php
    	unlink("data.txt");

    Това ли?

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.