Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

Искам да ви попитам имам една система която съм направил но в нея има файлове като data.txt. Въпросът ми е как тази data.txt да я изтрия без да влизам в хоста

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, DvDty написа:

Предполагам говорим за php. Може да използваш unlink("data.txt");

Да ама аз искам да е бутон 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
<a href="delete_data_file.php">Delete</a>
<?php
	//delete_data_file.php
	unlink("data.txt");

Това ли?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да много ти благодаря

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Alexander..
      Привет! Имам следния проблем - не мога да изтрия един файл от десктопа, излиза ми грешката от прикачения файл. Идеи как да го отстраня ? Благодаря ви !
       
       

    • от Venci Velikov
      Здравейте имам проблем с HDD-то (да знам аз винаги имам проблеми с тях но след като смених 10 и заминаха сумата и пари само за хард дискове сега съм се примирил с този) когато е натоварено на 100 % започва да забива и да издава звуци с висока честота и това се случва само като компютърът ми се опитва да чете и записва със висока скорост на него мисля че четенето е по-голям проблем защото като играя игри се случва най-често като зарежда играта или като влизам в игра и зарежда картата и играчи и т.н. та се питах дали мога да лимитирам скоростите за да е по-стабилен ,макар и по-бавен да го направя да издържи повече .
      Да знам че когато започнат да издават звуци са вече за смяна ,но ми изкара няколко месеца и нямам друг проблем с него а и ми омръзна да инвестирам в хард дискове  .......мисля че се случва само по време на игра ,но може би защото те го натоварват най-много.
      Благодаря предварително за мненията ви. 
    • от koko2010
      Здравейте искам да ви попитам дали някой знае как да печеля пари от интернет. Много съм добър с WEB знам JavaScript php HTML css. Но лошото е че съм на 12. Правил съм и сайтове които са доста известни. Но за съжаление един два сайта на познати и няма как да им взема пари. Затова ако може да ми кажете някакъв начин чрез сайтове да печеля ще съм и много благодарен.  
       
    • от PopPop
      Здравейте!
      Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
    • от zhekata
      Здравейте колеги, от скоро се занимавам с php и по-точно със Symfony и реших да направя един прост проект на него, но имам проблем с задаването на роля user на потребителите който се регистрират. Някой ще може ли да ми каже къде ми е грешката?
      Това е user модела:   https://pastebin.com/cHj7J0Qw
      Това е  userController-а: https://pastebin.com/pyB2Kd6K
      А това е грешката която ми дава Symfony-то:
       

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.