Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Трябва ми нещо по-евтино за игрички. Нещо такова http://nikem-bg.net/cart/53655p1r56947p1r57491p1r53749p1r56038p1r57968p1r56585p1rf.html процесора ще е g4560 kaby lake, този го сложих просто да излезе цената. Може леко да се надхвърли

преди 1 час, Iordan Marinov написа:

Трябва ми нещо по-евтино за игрички. Нещо такова http://nikem-bg.net/cart/53655p1r56947p1r57491p1r53749p1r56038p1r57968p1r56585p1rf.html процесора ще е g4560 kaby lake, този го сложих просто да излезе цената. Може леко да се надхвърли

Какви игри?

• Автор

Всякакви, предполагам процесора е достатъчен, но се чудя дали си струва да взема 4гб видеокарта? мисля, че ще мога да играя по-новите игри с нормални настройки

Що ли за глупави и неосведомени ще са хората, които си купуват конфигурации за НОВИ игри от порядъка на 1500 и нагоре лева, след като можело за малко над 800лв. да се вземе машина, на която да се играят с НОРМАЛНИ настройки... ?!

преди 48 минути, Iordan Marinov написа:

Всякакви, предполагам процесора е достатъчен, но се чудя дали си струва да взема 4гб видеокарта? мисля, че ще мога да играя по-новите игри с нормални настройки

Производителността на видеокартата особено при игрите не се измерва в гигабайтите на паметта с която разполага.

Минимални настройки за него може да са нормални знае ли човек. 

Ето и една Райзен платформа:

ASROCK A320M-DGS AM4 
1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 
Case DeepCool TESSERACT WH - White USB 3.0 
Palit nVidia GTX1050Ti StormX 4096MB 128BIT NE5105T018G1-1070F 
EVGA 430W 80 PLUS 100-W1-0430-KR 

Обща стойност - 673.28 лв. с ДДС количка + Процесор + RAM

П.П. За съжаление в Никем все още нямат Райзен 3, та от няма да получиш безплатна доставка.

Untitled.png

То, може и Intel конфигурацията да вземеш, но не с G4560, а с G4600, защото са на еднаква цена в момента. Същата като на baikolio, само че с G4600.

• Автор

Мисля да взема всички части от 1 сайт. Взех конфигурацията нa baikolio95 и смених процесора с ryzen 3, но не знам какво дъно да избера, това става ли? http://www.vario.bg/asus-prime-a320m-k-90mb0tv0-m0eay0 Процесора сигурно няма да се овърклоква.. и тази видеокарта http://www.vario.bg/zotac-geforce-gtx-1050-ti-oc-edition-zt-p10510b-10l

Ако може да ми предложите и някой монитор за около 200лв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.