Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как лесно да изтеглим легално копие на Windows 7 SP1+, езикови пакети, виртуални машини и офис приложения

Featured Replies

Techbench от WZT - е проект, който ще ви помогне без досадно търсене и регистрация да изтеглите операционните системи Windows, офис приложенията, езикови пакети и виртуални машини директно от сървърите на Microsoft. Ние не съхраняваме никакви файлове на сървъра на TechBench от WZT...

Интерфейс на страницата - многоезичен, включително и български. За сега (6.8.2017) страницата с ЧЗВ е все още без българска поддръжка.

https://tb.rg-adguard.net/index.php?lang=bg-BG

Snap1.png

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Подобен инструмент, с който може да се изтегли и Windows 7 директно от сървърите на М$

Цитат

This tool allows an easy and comfortable way to download genuine Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers, as well as Office 2007, Office 2010, Office 2013, Office 2016, and Office for Mac.

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool

win-downloader.jpg

• Автор

Кольо, кольо! Няа поумнейш - този инструмент е представен вече във форума!!!
Ни мой дан съм изпльокаш. Знаем, че знаеш!

Spoiler

(колко е друга тема)

Ами и ние четеме какво се пише в Twitter @WZorNET , но друг е въпроса, че преди време тук в този форум беше забранено да се дават линкове и да се говори за тях.

Гумичката е в тебе - можеш да триеш на воля каквото прецениш, че е за триене и е ненужно.

Spoiler

друг е въпроса за критерия по който се определя кое се знае и кое не.

• Автор

Линковете са към официалните сървъри на Майкрософт. Ама то си требе и четене.

преди 6 часа, ExaFlop написа:

директно от сървърите на Microsoft

преди 17 минути, baikolio95 написа:

и ние четеме

Ти, ако смяташ, че си целият свят - веднага съгласявам. Е, да, ама не.

А да кажеш нещо по въпроса с дублирането на вече предоставена във Форума информация?
Или к'во казваш? Аз да поокажа колко знам и да лепна още едмо постче, пък ноу важно другото...
Коректността ти доста куца за сметка на егото ти.

преди 27 минути, ExaFlop написа:

Линковете са към официалните сървъри на Майкрософт. Ама то си требе и четене.

Ти, ако смяташ, че си целият свят - веднага съгласявам. Е, да, ама не.

А да кажеш нещо по въпроса с дублирането на вече предоставена във Форума информация?
Или к'во казваш? Аз да поокажа колко знам и да лепна още едмо постче, пък ноу важно другото...
Коректността ти доста куца за сметка на егото ти.

Явно съм един от "малцината", които не могат с търсене в търсачката на форума да намерят ЛЕСНО, как да си изтеглят легално копие на Windows. Дори за времето между постовете не намерих линк към инструмента от поста ми, който да е поместен в темите за Windows. Ако някой знаеше точното наименувание на инструмента, то нямаше да го дири тук, а в Google.

• Автор

Съжалявам, но явно не ти се отдават някои неща. Темата е леко отлежала - от февруалри 2016
Заповядай!

Освен това с Microsoft Windows and Office ISO Download Tool може да се изтегли Windows iso или офис пакет, а с показания най-горе ресурс могат да се изтеглят esd образи, езикови пакети, сървърни ОС и други инструменти на Майкрософт

преди 14 часа, ExaFlop написа:

Techbench от WZT - е проект, който ще ви помогне без досадно търсене и регистрация да изтеглите операционните системи Windows, офис приложенията, езикови пакети и виртуални машини директно от сървърите на Microsoft. Ние не съхраняваме никакви файлове на сървъра на TechBench от WZT...

Чиста проба реклама :) . 

А едно време в Калдата имаше правила ...

• Автор

Кое е реклама? Обясни, моля, що е реклама! На свободен проект? И изписването на линукс и препратки към Линукс сайтове също е реклама, да?
Тогава целият раздел "Нови програми" трябва да бъде скрит, защото се рекламират разработчици на програми...

преди 1 час, RudeBoy написа:

Чиста проба реклама :) . 

А едно време в Калдата имаше правила ...

Абе, да не би от жегата нещо да се е случило?

преди 11 часа, baikolio95 написа:

Подобен инструмент, с който може да се изтегли и Windows 7 директно от сървърите на М$

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool

win-downloader.jpg

Здравей!

Явно не си забелязал, че повече от 2 месеца вече не може да се тегли Win 7 официално от този линк или както там се води. Има изтегляне на седмицата само на френски и корейски Погледни текста над стрелката на мишката. Това беше само едно допълнение от моя страна. Извинявам се за намесата в коментарите!

"А едно време в Калдата имаше правила ..."

То и сега си ги има. Даже са същите с негласно добавяне, че всеки може да си пише каквото иска, само и само да има постове на килограм.

ScreenShot003.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, ****** написа:

повече от 2 месеца вече не може да се тегли Win 7 официално от този линк

Нормално - как се очаква да може да се тегли нещо, което не се поддържа?

Респект @ExaFlop , да се изцвъкам и аз, може ли? :shy11:

преди 10 часа, ExaFlop написа:

Нормално - как се очаква да може да се тегли нещо, което не се поддържа?

Направи ми впечатление, че инструмента за сваляне MediaCreationTool.exe предлага x64/x86 на едно ISO. Което не е типично за споменатия проект. А иначе се поддържа. Сега ще излезе, че сам си отговарям - дали не се изработва хибридно ISO да тегли два имиджа? Факт е че потребителя е лишен от възможността за пълно сваляне. :(

• Автор

По-вероятно е да ги има готови 3-те вида iso файлове(32;64;32+64) на сървъра. Иначе ще е времеемко да конвертира/генерира  64/32 комбо iso.

преди 22 часа, ExaFlop написа:

Съжалявам, но явно не ти се отдават някои неща. Темата е леко отлежала - от февруалри 2016
Заповядай!

на 6.08.2017 г. в 12:27, baikolio95 написа:

.... Ако някой знаеше точното наименование на инструмента, то нямаше да го дири тук, а в Google.

И целта на поста ми беше добавянето на възможност за теглене на 7 /което се оказва вече безсмислено с тези езици/, а не сравняване на двата продукта по възможности.

преди 19 часа, ****** написа:

Здравей!

Явно не си забелязал, че повече от 2 месеца вече не може да се тегли Win 7 официално от този линк или както там се води. Има изтегляне на седмицата само на френски и корейски Погледни текста над стрелката на мишката. Това беше само едно допълнение от моя страна. Извинявам се за намесата в коментарите!

Здравей!

Да, явно няма как да съм забелязал, след като не всеки ден или месец свалям исота. Който е успял да се сдобие с последните оригинални копия на 7 от там - успял, който не е - има много други места за целта.

• Автор
преди 49 минути, baikolio95 написа:

И целта на поста ми беше добавянето на възможност за теглене на 7

Което всъщност не е вярно, защото поддръжката на Windows 7  е спряна и съответно файловете за нея вече не са достъпни!

на 8/6/2017 в 11:48, baikolio95 написа:

ук в този форум беше забранено да се дават линкове и да се говори за тях.

И от къде теглят двата инструмента? От едно и също място - от сървърите на Майкрософт. Е, 'що Microsoft Windows and Office ISO Download Tool да е легитимен, а на adguard/WZT да не е?
А и декларацията сама по себе си е красноречива:

на 8/6/2017 в 5:23, ExaFlop написа:

директно от сървърите на Microsoft. Ние не съхраняваме никакви файлове на сървъра на TechBench от WZT...

преди 33 минути, ExaFlop написа:

Което всъщност не е вярно, защото поддръжката на Windows 7  е спряна и съответно файловете за нея вече не са достъпни!

Да, разбрахме го! Удари още 10 пъти тъпана, че някой може и да не е прочел горните няколко поста. Файловете са достъпни, но с неизползваем за българите езиков интерфейс.

Ето и нещо, за което явно не си осведомен, а именно, че End of extended support  на Windows 7 SP1 е с дата January 14, 2020.

https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

Преди години WZT беше нарицателно за пиратски софтуер и сайта им беше закриван нееднократно, та по тази причина изразих учудването си, че вече техните "проекти" се рекламират тук...

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, baikolio95 написа:

End of extended support

Никой от нас не попада в тази група!

това ми трябваше
все още има приятели, които държат на седмица
благодаря за темата

• Автор

Проблемът ще го търсиш в твоя талавизор:

Snap1.png

Пробвах и за български език - и там си излиза iso за теглене.

преди 25 минути, baikolio95 написа:

Няма как моя телевизор да пише съобщения на сайта им! Капиш?!

хм, аз одеве изтеглих ултимейт с бг

сега ще пробвам с версия, която ми кажеш

• Автор
преди 33 минути, baikolio95 написа:

Няма как моя телевизор да пише съобщения на сайта им! Капиш?!

Дали? Бисквити, блокирани уеб адреси...много може да са причините за различен отговор на сървъра. Ъндърстянд?
Така, че все пак си търси причината в твоя талавизор!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.