Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да преместя Snapchat на SD card?

Featured Replies

Добър вечер. Братовчедка ми,  не може да си премести Snapchat апликацията на СД картата. След като натисне бутона "Move to SD card" изписва "Could not move to SD card"  А картата памет е 8ГБ и има мноооого сводобно място.  Та да попитам, има ли други начини да премести всичките си снимки/клипове от Тел. към СД картата? Посъветвах я, да копира снимките си, след това да изтрие акаунта си. След това на другия тел. да си го инсталира и да го ползва. 

Телефона е с Андроид 6.0, Браточедка ми е на гости при наши роднини, и не мога да кажа точния модел на тел. Еентуално след като дойде.

Благодаря за вниманието, и се надявам да помогнете!

Привет,по принцип андроид 6 я подържа тази опция,но има марки които не са я добавили,и някои приложения не могат да се местят на сим картата на смартфона

Sent from my STV100-2 using Tapatalk

Ако snapchat  идва предварително инсталиран мисля, че няма да може да го премести.

До сега през всички версии на Андроид съм бил, не съм успял да преместя приложение.....

• Автор

Добре, благодаря ви за бързите  отговори на всички. Братовчедка ми каза че ще се върне в други ден, тогава ще напиша и повече инфо за самия смартфон, защото по-горе съм написал по -спомен за смартфона. Това което искаме да направим е да копираме снимките от Снапчат сървърите на СД картата.

- А да попитам, тъй като не съм запознат със Снапчата... Това някакъв акаунт към който може да си добавяш снимки ли представлява или? Защото целта ни е, да махне този акаунт от 2-рия смартфон и да инсталира Снапчат, на нейния си тел. и да добави снимките си.

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Ами, да го отпише от хорския акаунт и да го впише с нейния

http://www.wikihow.com/Log-Out-of-Snapchat

• Автор
преди 12 часа, ExaFlop написа:

Ами, да го отпише от хорския акаунт и да го впише с нейния

Това е добра идеа, но по този начин рискуваме да загубим инфо от акаунта.  За това на мен ми хрумна една идея... Възможни лие чрез Апликешъна ES File explorer /File manager, чрез Блутут, да изпратим Снапчата от един смартфон към друия. 

Пуснете андроид емулатор на декстоп машина, инсталирай снапчат, синхронизирай с профила - ще се запазят на компютъра.
И тогава впиши с новия профил на телефона.
Виж това и това. Виж и това за местене на ръка.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Ще пиша допълнително когато телфона е при мен.

• Автор

Значи тоя Снапчат Братовчедка ми обясни че бил предварително инсталиран на смартфона. Каза ми че като си замине в Чужбина, познава един специалист  който разбирал от тея неща. 

- Благодаря за помоща все пак!

на 8/26/2017 в 19:06, ExaFlop написа:

Ако snapchat  идва предварително инсталиран мисля, че няма да може да го премести.

преди 3 часа, RED ZONE 64 написа:

Значи тоя Снапчат Братовчедка ми обясни че бил предварително инсталиран на смартфона

Тогава трябва custom rom или поне телефонът да се рутне.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Да и аз това предложих Руутване на апарата. Както написах,  тя ми каза че ще го оправи след като си замине в Чужбина.

- Още веднъж, благодаря за съветите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.