Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам приятелката на братовчетка ми

Featured Replies

Здравейте

аз съм 10 клас и от известно време имам някакви чувства към приятелката на братовчетка ми която е 8 клас. Не я познавам особено добре но не може да се каже че е непозната. Тези чувства ги изпитвам от година но вчера реших че искам да й го кажа. Въпросът е че не знам дали тя ме харесва. Ако й го кажа и отговорът и е "не" какво да правя ще я изгубя и като приятел.

Благодаря предварително!

П.С.

Преди време изобщо не ме интересуваше дали ще имам гадже а сега наистина много ми се иска и искам това да е тя!

Не смятам, че е добра идея да правиш каквото и да е в момента, при положение, че   нямате никаква приказка с нея.Това решение много бързо! . Бих казал много груба грешка ще е  ако и признаеш чувствата си след като не се познавате,щеше  да е по различно ако и тя изпитва подобни чувства към тебе.И един съвет 

Редактирано от PopoFF (преглед на промените)

преди 59 минути, PopoFF написа:

при положение, че все още има връзка с братовчед ти,

Ама братовчеда Лари и той ли е намесен ? Сериозен любовен триъгълник ще се заформи.

преди 2 часа, 1nFaRkTBG написа:

Ако й го кажа и отговорът и е "не" какво да правя ще я изгубя и като приятел.

Ама ти уж много добре не я познаваш пък почна и като приятелка да я цениш!

Ти имаш и братовчедка за интервенции и още му мислиш ...
Хващаш братовчедка си, предполагам нея по добре я познаваш и правите един театър на другарката в които ще се озовете в един момент сами и тогава ако си изтървеш шанса да разбереш дали си пада по теб значи още ти е рано за нея.

• Автор

Тя няма гадже. Тя е най-добра приятелка на братовчедКА ми.

а за другото си прав. Аз съм осмислил  нещата и ако каже не това дори приятелсвото ще разруши

Аз нямам братовчед

Аз не знам всички подробности за нея но сме си приятелчета смисълзнам основното за нея

преди 10 часа, BMW Маниак написа:

Ама братовчеда Лари и той ли е намесен ? Сериозен любовен триъгълник ще се заформи.

Ама ти уж много добре не я познаваш пък почна и като приятелка да я цениш!

Ти имаш и братовчедка за интервенции и още му мислиш ...
Хващаш братовчедка си, предполагам нея по добре я познаваш и правите един театър на другарката в които ще се озовете в един момент сами и тогава ако си изтървеш шанса да разбереш дали си пада по теб значи още ти е рано за нея.

Така извинявам се,редактирах си поста не бях прочел правилно темата моя грешкаа :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.